Lemmikloom
koertekooli Elvas.
oleks huvitatud 30. aprill 2007, kl 11.46 |
mäletan 30. aprill 2007, kl 12.02 |
eikeegi 30. aprill 2007, kl 12.11 |
kui saad teada, kirjuta siia ka...
kunagi 9aastat tagasi käisin oma dogiga, aga siis oli küll mees, kes treeneriks oli, ikka üsna totu, vähemalt meie koera puhul...praegu küll ei tea, et midagi tehtaks, ikka Tartus...
ehk oleks mõtekas mingi grupp kokku ajada ja Tartust atesteeritud koolitaja kutsuda?
kunagi 9aastat tagasi käisin oma dogiga, aga siis oli küll mees, kes treeneriks oli, ikka üsna totu, vähemalt meie koera puhul...praegu küll ei tea, et midagi tehtaks, ikka Tartus...
ehk oleks mõtekas mingi grupp kokku ajada ja Tartust atesteeritud koolitaja kutsuda?
oleks huvitatud 30. aprill 2007, kl 12.28 |
Leidsin Uran.ee lehelt ühe koolitaja andmed, aga pole talle veel kirjutanud. Seal oli kirjas, et tegeleb individuaalkoolitusega Tartu maakonnas. Aga ma veel ei kirjutanud talle, arvasin, et küsin enne siit ka. Individuaalkoolitus ainult mulle oleks vist küllalt kulukas, samas, kui huvilisi rohkem oleks, siis ehk tasuks küll. ( kuigi grupp poleks juba individuaalkoolitus, aga mulle sobikski paremini grupis õppida, saaks kuts teiste koertega ka suhelda ja mina õppida, kuidas muudes olukordades toime tulla, kui ainult kodus oma aias )
Mul kuts sai alles 3-kuuseks. Teine vaktsineerimine on 2 nädala pärast, siis pärast saaks käima hakata.
Lähen käin seal filmilaenutuses ära ja uurin sealt ka.
Mul kuts sai alles 3-kuuseks. Teine vaktsineerimine on 2 nädala pärast, siis pärast saaks käima hakata.
Lähen käin seal filmilaenutuses ära ja uurin sealt ka.
hm 30. aprill 2007, kl 14.35 |
oleks huvitatud 02. mai 2007, kl 11.21 |
Lisa postitus