Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
suur kajakapoeg hoovis
 
tahaks aidata 07. juuli 2007, kl 09.59
Pardisuurune pruunikirju noor kajakas, kes lennata ei oska, tuli eile meie maja hoovi. Kõigepealt õhtul ta karjus jubeda häälega paart tundi ja nüüd hommikul ta ikka paterdab hoovis, enam ei röögi.
Ema pole kuskil näha, ei tea kuidas ta siia isegi sai. Kahju on kuidagi temast, kas peaks teda millegagi toitma või kuhu helistada, et nõu küsida? Loomaaia telefonil on automaatvastaja. Haige ta vist küll ei ole, lihtsalt eksinud ilmselt.
 
- 07. juuli 2007, kl 11.16
helista Nigula Metsloomade Taastuskeskusesse ja küsi nõu ning palu kajakale järele tulla- kontaktid saat siit lehelt http://mltk.nigula.ee/
 
.... 07. juuli 2007, kl 11.19
Et ta enam ei röögi näitab, et öösel tegelesid temaga ta vanemad! Parem on teda mitte torkida - varsti saab tuule tiibadesse ja kaob! Meil selliseid "kajakakanu" mitu aastat juba õuel tatsanud. Ka keskkonnateenistus peaks osakama nõu anda, lühitelefon 1313.
 
glf 07. juuli 2007, kl 11.31
Jätke need linnud ükskord rahule ja elage oma elu!
 
tahaks aidata 07. juuli 2007, kl 13.21
Aitäh asjalikele vastajatele! Veel ei ole kuhugi helistanud, sest üks suur kajakas (kas just nüüd ema) käis tema juures korra. Karjub ta ikka vahepeal. Praegu on ta kõrval tühjal krundil heina sees.
Ma käin oma 2 kassiga just seal jalutamas, kus ta paterdab, sellepärast juba ei saa oma elu elada, et kassid nõuavad õue, aga ei saa.
Õhtul tagasi koju tulles vaatan, kuidas olukord on...
 
kajakavihkaja 08. juuli 2007, kl 01.09
elan kesklinnas ja need kajakarajakad lased iga päev auto täis, aknad täis, kiljuvad hommikul hästi varakult ja ei lase magada ning tagatipuks ründas üks suurem isend mu pisikest koerakest, hea, et jooksusammu võtsin, muidu oleks noka vahele võtnud

sorry - vihkan kajakaid-rajakaid
 
so what 08. juuli 2007, kl 13.16
jah, kajakavihkaja, aga mis on sinu mõte just selle teema all sõna võttes? ei näe mõtet.
 
. 08. juuli 2007, kl 17.56
anna talle vees leotatud saia
 
x 09. juuli 2007, kl 19.18
ükspäev avastasin et kajakapoeg keset teed ja autod uhavad edasi-tagasi.jooksin hommikumantli väel õue,ajasin hoovi,panin ta kassi puuri ja keldrisse,panin saia ja vett.kuna kell oli palju ei saanud ka keegi järgi tulla.hommiku tuli keegi järgi-vist mingi kajaka tegelane ja viis ta ära.praegu pidi kesklinn poegi täis olema-head inimesed ärge jätke neid niisama tee peale,ja see et situb auto täis-on pappi oodata.................
 
k 13. juuli 2014, kl 06.17
Loomaaeda ei tohi viia -kajakapoeg söödetakse elusalt roovlindudele-loomadele.
 
troll 14. juuli 2014, kl 07.57
kellel neid linnakajakaid vaja on, pealegi see on normaalne, et algul ei oska lennata ja osa saab hukka.
pole ka kuulnud, et keegi kajakapoega saaks kodustada ja üles kasvatada. aga noh, ega või ju keelata, kui vurled tahavad kajakaema töö ära võtta, sest arvavad nii neile parim olevat.
 
kogemusega 14. juuli 2014, kl 09.11
ärge kajakapoegi söötke, sest muidu nad ei hakkagi iseseisvat elu elama. mõnda aega suured kajakad jälgivad neid ja toovad ka vahepeal süüa, et päris nälga ei jääks. eks tühi kõht sunnibki kajakapoega tiibu sirutama ja lendu katsetama. kui on piisavalt suur ja tiivad juba kannavad, küll siis minema lendab. aga aega võib võtta isegi paar nädalat. kuskile ära viia neid ei saa, sest siis nad hukkuvad - pole vanemaid enam jälgimas.
 
Bella Kaseleht 25. juuni 2019, kl 20.59
Mis sellest kajakast edasi sai???
 
Bella Kaselehtä 25. juuni 2019, kl 21.01
kajakavihkaja Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> elan kesklinnas ja need kajakarajakad lased iga pä
> ev auto täis, aknad täis, kiljuvad hommikul hästi
> varakult ja ei lase magada ning tagatipuks ründas
> üks suurem isend mu pisikest koerakest, hea, et jo
> oksusammu võtsin, muidu oleks noka vahele võtnud
>
>
> sorry - vihkan kajakaid-rajakaid
 
Kusi 26. juuni 2019, kl 12.29
Mul pisike hiir hoovis ja väike lutikas diivani vahel,kuhu pöörduda
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!