Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Ära anda küülik
 
kutsa94 22. august 2007, kl 09.47
Ära anda küülik,isane,vana vanust ei tea,küülik on ästi energiline ja oleks hea,et küülik satuks perre kel oma maja ja hoov,kus küülik saaks joosta.Küülik ei taluüksindust,ja peaks olema pere kel on juba üks küülik on.Talle meeldib väga teiste loomadega suhelda,endal on eesti hagijas ja kasdan neil eriti kokku lasta.
Küülik on pruuni värvi ja mustade laikudega.
Rohkem informatsiooni meili teel jezzy94@hot.ee
 
Plena 22. august 2007, kl 13.09
Peaks olema oma maja ja hoov ja jahikoer ja veel üks küülik?Lihtsam oleks kohe supiks keeta see vaene jänks.
 
mmm 22. august 2007, kl 16.22
mul on kodus üks igavlev lontkõrv jänes -3aastane neiuke. jookseb hoovis lahti. hommikust õhtuni. öösel siiski puuris. (nägin rebast kodu lähedal) ammu tahaks teist võtta... aga kas tegemist on tõesti küülikuga(keda kunagi vanaemad ja vanaisad kasvatasid) või tänapäeva aretatud dekoratiiv jänestega
kas annad ka puuri kaasa?
 
oeh 22. august 2007, kl 19.19
Ikka tänapäeval aretatud dekoratiiv KÜÜLIKUD on inimestel kodus. Küsige kasvatajalt, millisena teie lemmik sündis (pime ja karvutu) ja saate isegi aru, et teil ei ole kodus jänest. Jänese poeg sünnib metsas juba kasukas nägijana jne. Armas jänku lemmiku kohta on lihtsalt hellitavalt öelduna. Tegu siiski küülikuga.
 
mmm 23. august 2007, kl 08.45
Tahaks küll yhte küülikut siis, peres ka arutatud, et üks karvakera mahub meile tatsama veel küll, koer on ka sõbralik saavad jänkuga hästi läbi.
 
Oma loomale nii ei teeks. 23. august 2007, kl 13.00
Kui 3-aastane neiuke isasega kokku saades tiinestub (peaaegu kindel), siis poegimisel ta arvatavasti 100% sureb, kuna sünnitusteed on nii vanal poegimata emasküülikul juba kinni kasvanud. Oma loomale ma nii ei teeks.
 
... 23. august 2007, kl 17.52
teine asi on see, et 2 täiskasvanud küülikut oppimata ei lepi teineteisega iial aja võivad lausa tappa teise, olgu isased, emased või segamini, isane-emane saavad "hästi" läbi ainult paaritumise ajal - nii et siis tuleb mõlemad kastreerida
 
eeva 30. august 2007, kl 19.42
Ma võiks küll selle küüliku omale võtta mul omal hetkel 6 küülikut(elan maal) 2 isast ja 4 emast (eraldi puurides)ja muide eelmise postituse kohta seda et emane ja isane küülik ei tülitse peaaegu et kunagi.(vahest ainult siis kui emane ei taha paarituda,kuid on ka erandeid).
 
Jänku 04. veebruar 2023, kl 13.23
https://reporter.kanal2.ee/7696424/janestehotell-pakub-hongkongis-jankudele-spaahoolitsust
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!