Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
kass hingeldab
 
mure 28. oktoober 2007, kl 15.42
Tõime kassi paari päeva eest linna (oli remondi ajal ca kuu aega maal, kus me muidu ka temaga tihti käime) ja märkasime kohe, et ta lõõtsutab kuidagi imelikult. Mitte küll suu lahti ega keel ripakil, aga lihtsalt hingab kiiremini ja sügavamalt kui muidu. Vahepeal justkui rahuneb see hingamine, aga kui ta end lakub või mõne kiirema sammu teeb, siis on jälle endistviisi. Söögiisu tundub üsna normaalne, muid hädasid ka nagu ei paista olevat. Arsti juures käisime, kuid kuna kassid siis reeglina lõõtsutavad paanika tõttu, ei osanud ka arst asjast miskit arvata. Kas võib olla, et tegu on linnatoomisest tingitud stressiga? Kass on 11 kuud vana, seega ei ole kõrgest east tingitud häda ja ilmselt mitte ka kopsupõletik, sest siis peaks kaasnema ka palavik, isupuudus jms.
 
abikäsi 28. oktoober 2007, kl 17.44
võibolla allergia, tegite ju remonti.
 
kassandra 29. oktoober 2007, kl 11.03
Tõesti on niimoodi väga raske öelda. kassidel esineb ka astmat. Võib olla stress maalt linna toomise tõttu. Kui pikema aja jooksul sümptomid ei kao, soovitaks teha veretesti.
 
mure 29. oktoober 2007, kl 20.04
Tundub, et on paremaks läinud. Ilmselt ikka keskkonnamuutusest tingitud stress, sest kiisu on juba palju rõõmsam täna.
 
Efkin 03. august 2020, kl 19.59
Minu 4 kuune Soti kikkiskõrvadega kiisu hakkab pärast jooksmist hingeldama. Suu lahti, keel suust väljas nagu koeral. Tavaliselt kassid ei hinga suu lahti. Kas on tõule omane, või peaks kontrolli minema. Muidu hingab normaalselt, ainult pärast intensiivset jooksmist hingeldab.
 
Sieg Heil 11. august 2020, kl 10.46
Kass magama ruttu panna enne kui hilja pole.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!