Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
miks kass pissib voodisse?
 
pesukaru 01. märts 2008, kl 23.00
Kas keegi oskab öelda, miks kass nii teeb ja kuidas teda sellest kombest võõrutada? Kast koristatud, kõik tavapärane, ei mingeid muutusi - ühel päeval käib korralikult kogu päeva kastis, järgmisel päeval pissib päevas korra mu kušetile. Olen juba kušetikatteks ostnud kummipõhjaga riide, nüüd siis muudkui küürin seda ülepäeviti, ära tüütab ja ahastusse ajab. Miks ta teeb nii?
Kass emane, lõigatud, 1,5 a vana.
 
tiia 01. märts 2008, kl 23.22
...selle kohta olen kuulnud, et oled kassi millegagi välja vihastanud! Ise seda ei usu, sest minu kõutsud kusivad ka vahel tuppa, aga mul neid 2 tükki, ehk märgistavad! Aga emase kohta ei oska öelda, oli ka emane aga ei pissinud tuppa!
 
konkurents 02. märts 2008, kl 00.55
Kiisul võib olla terviseprobleem. Neerud vms (ei mäleta hetkel mis). Peaks arsti poole pöörduma.

II võimalus: kui kass tunneb end ebakindlalt, siis hakkab ta valesse kohta tegema. Kas keegi on kiisuga viimasel ajal tõrelenud, karistanud? On teil keegi viimasel ajal külas käinud? Kas valesse kohta pissimise päeval on teil keegi külas käinud või olete mdiagi teisiti teinud kui tavaliselt?

Tean lugu, kus kass kuses perepoja asjad täis. Perepoeg käis külas vaid kord kuus, kuid iga kord olid noormehe saapad täis kusetud. Ju siis mingi konkurentsi ja ebakindluse tunne oli siin mängus. Pereema saaks sellisel juhul nö pereliikmeid klapitada, näidata kiisule, et ta on oluline ka siis, kui tema poeg on külas. Poeg aga võiks natuke ka kassiga tegeleda, et kassil oleks turvaline tunne. Teisel juhul tunneb kass, et keegi tungib tema territooriumile ja tunneb end nagu kodus. Aga kodu on ju minu! mõtleb kass ja mõtleb ka noormees.
 
Jana 02. märts 2008, kl 11.05
Kui elasin koos oma kasulastega ,pissis mehe kass tihti vanema tütre voodisse või koolikotti.Teised lapsed armastasid kassi ja mängisid temaga ,aga vanem tütar ei teinud temast välja.Kass hiilis igal võimalusel tema tuppa ja lasi loigu,et näidata kes on majas peremees.
 
kassiliisu 02. märts 2008, kl 13.22
põiepõletik oli see terviseprobleem. Kui pissimine valus või ebamugav, seostab kass seda kastiga ja laseb mujale. Sellepärast tasuks enne kõike viia kliinikusse pissiproov. Valesse kohta pissimise põhjused tuleb välja selgitada, muidu ei saa probleemiga tegeleda.
 
mina 02. märts 2008, kl 17.33
suur tõenäosus tõesti et oled kassi vihastanud, mul pärsalane ja mees mitu korda teda voodist eemale ajanud, ja siis järgmine päev kõik mehe riided täis lastud või voodi pool kus mees magab!See on kohutav kui kättemaksuhimulised nad on ja mitte lollid.
 
pesukaru 03. märts 2008, kl 01.26
Aga ma ei ole teda vihastanud! Kui ta muidugi just selle peale ei vihasta, et ma päev otsa kodus ei istu ja temaga ei mängi. Aga ta on mulle ükskord ka suisa voodisse teki peale pissinud - öösel! Ise enne magas seal.
Ja seda põiepõletiku juttu ei tahaks ma kuulda - ta käib ju muul ajal kastis nagu miška, kuidas tal ülepäeviti siis korraks on põiepõletik? Praegu - ptüi-ptüi-ptüi - läheb kolmas päev juba kušetile pissimata. Näis-näis-
 
Töntsa 03. märts 2008, kl 10.50
Siiski võib olla põiepõletik, mina ka ei uskunud, kuni proov ära tõestas. Samamoodi aegajalt pissis tuppa ja aegajalt käis kastis.
 
karmela 04. märts 2008, kl 13.44
Mulle väga tuttav probleem.Minu kass on tavaline kodukiisu,kes elab ainult toas.Kass märgistas voodit , sest seal eelnevalt juba lõhn juures.Minu oma märgistas ka kylaliste saapaid,mytse jms aeg ajalt.Tytre voodil oli lausa päevatekil kile all.Isegi need kassipeletaja pulbrid ei aidanud ja odekolonni peale määrimine.Loomaarst ytles et on ainult 2 varjanti asjast lahti saamiseks...kass magama panna või steriliseerida.Loomulikult valisime steriliseerimise.Ja peale seda pole ta KORDAGI enam tuppa pissinud.Möödas juba 8 aastat.
 
i 04. märts 2008, kl 18.34
no minu elukal steriliseerimisest ei piisanud

nädalas mõned korrad lastakse ikka diivan ja/või voodi täis, kasti laseb ka

aga magama panna ka nagu ei raatsi (veel), samas ta on korteris täieliku laastamistöö teinud, uus diivan paari kuuga ribadeks kisutud jne

vahest on ta ju armas (magades)
 
Elisee 27. juuni 2019, kl 21.58
Tere. Kas oskate öelda mis teha kastreeritud kassiga kui ta pissib diivanile? Kas keegi oskab midagi soovitada? Ootan teie soovitusi oma e-mailile elisee25@hot.ee.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!