Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
lendav taldrik
 
lennuk 20. märts 2008, kl 11.56
mismoodi koerale lendava taldriku püüdmist õpetatakse?
 
hm 25. märts 2008, kl 15.10
mina sain sellise õpetuse:
Lendav taldrik: mänguasjana võib kasutada ka ühte tavalist poes müüdavat lendavat taldrikut, aga õigeks õppeks on vaja vähemalt 3 taldrikut. Määri taldriku ääred osaliselt nt. pasteediga kokku (väga õhuke kiht) 1. meelita teda, taldrikut enda ees (ise kükkis või istud) edasi tagasi lohistades (äär ülespoole, et pasteedilõhn mööda maad ei kaoks) huvituma sellest 2. luba tal haarata 3. peale haaret võta kohe järgmine takdrik ja lohista seda, meelita eelmist maha jätma.. nii vaheta taldrekuid ja meelita teda muudkui haarama ja maha jätma uue nimel.
2. päev alusta samuti lohistamisega ning jätka maas veeretamisega- samamoodi kui üks käes võta kohe teine meelita jätma ja vaheta..
Ära kasuta viskeid, hüppeid ega muid keerukamaid osi.. need võivad kohe alguses negatiivse kogemuse anda (pettumus kui kätte ei saa ja ebameeldiv tunne kui taldrek ilma harjutamata vastu hambaid tuleb). Muidugi on hea kasutada ka spets koerte jaoks tehtud frisbesid.
 
Flying tarelka 01. aprill 2020, kl 23.40
Eestis lendavaid taldrikuid ei ole on ainult Toompea kohal pilvedes hõljuvad kaabud
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!