Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Lemmikloom
Juri Karpenko erakliinik-kes käinud
 
kai 21. mai 2008, kl 10.11
On keegi lasknud oma lemmiku seal kastreerida-steriliseerida?kuidas kogemused selle kliinikuga?
 
mannu 21. mai 2008, kl 19.12
kuigi kliinik on väga räpane(minu arvamus) on ta hea loomaarst aga räpasuse poolest sinan ei julgeks vist minna.
 
näu 22. mai 2008, kl 15.47
käisin kiisupreiliga seal,oli odav ja kiire töö.Miskipärast ei tahtnud haav kinni kasvada.Ka sidet ei pandud ümber,ise pidin tegema,aga see oli suht keeruline.
 
liisu 04. juuli 2019, kl 09.23
meie käisime ka kassiga seal streriliseerimist tegemas. Kliinik ei tundunud väga hügeeniline, aga kindel ei ole võibolla kliiniku välimus jättis lihttsalt sellise mulje kuna olen harjunud suurte kliinikute välimusega. Lisaks kohale minnes arst oli unustanud ära, et meil oli selleks päevaks kokkulepitud aeg. Arvas esmaspäeva asemel, et teisipäevaks oli aeg.
Natuke imelik oli see, et tund aega peale oppi juba kutsuti kassile järgi. Kui aasta varem Nõmme kliinikus käisin kassi steriliseerimas, oli kass seal ikka 3-4 tundi.
Kui kassile järgi läksin küsisin, et kas valuvaigistit ei saagi kaasa?? öeldi selle peale, ei tal on kõik hästi ära muretse.
Järgmine päev kass oli vooditaga peidus terve päev ja sööta sain ainult talle konservi vedelikku mida limpsis mu sõrmedelt.
Ülejärgmine päev peale oppi juba sõi, aga liikuda väga ei suutnud mis oli väga imelik ja päeval vaatasin, et kass väriseb.
Läksin kohe seda nähes Västriku loomakliinikusse. Sealt anti kohe kassile valuvaigistit ja 4 tükki veel koju kaasa. Haav oli ilus, ehk opp halvasti polnud tehtud.
Kohe kui kass valuvaigistit sai hakkas ta jälle ringi liikuma ja täna juba jookseb ringi ja enam ei peida ja sööb ilusti :)
Lihtsalt minu kogemus.
Arvasin, et võtan odavama kliiniku, aga lõpuks masin ikkagi sama palju kui oleks korralikus kohas oppi teinud. 60 maksis steriliseerimine ja 35 euri västriku loomakliinikus visiiditasu+ konsultatsioon arstiga + valuvaigistid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!