Jah, tunnistan, olen laisk - minu jaoks olid pikad juuksed, mida ma aastaid kandsin, täielik õudus. Asi lõppes sellega, et ma kammisin igal õhtul 30-40 minutit enne magamaminekut pusasid välja. Kandsin juukseid muidugi alati võimalikult lahtiselt, sest jookseid hobusesabasse pannes tulid mu koledad kõrvad juuste alt välja. Niisiis tuli mul igal õhtul pusasid lahti kammida. Oli küll mingi spetsiaalne pusaharutaja-hari ja de-tanglerer (sihuke libestav sprei, mida pusadele lasta), aga ikka läks kas 2 20-minutilist sarja või 1 40 minutiline. istusin arvuti ees ja kakkusin oma karvasid. :)
Juukseid pestes läks 5 minutit šampoonitamisele, 5 minutit šampooni väljaloputamiseks, 5 minutit palsami peale panemiseks ja 5 minutit palsami väljaloputamiseks. Õudukas. Ainult hommikuti oli lihtne - juuksed olid öösel kinni, nii et harutasin patsi lahti ja tõmbasin kammiga läbi.
Nüüd on mul lühikesed juuksed (oli poisipea, praeguseks välja kasvanud tuustakas, sest pole viitsinud lõikamas käia) ja juuste pesemiseks kulub 1-2 minutit, kammimiseks 1-2 minutit, vaha, geeli ja lakiga saab mitmeid erinevaid soenguid teha ja ei kulu ka oskajate käte all üle 5 minuti.
Peab mainima, et MIDA TEEMAT?!
Mulle näiteks meeldivad pikkade juustega mehed ja lühikeste juustega naised. Samuti meeldivad mulle kiilad mehed ja maani juustega naised. Peaasi, et nad on hoolitsetud, ilusad ja iseendaga rahul.
Mäletan, et "Dorian Gray portree" filmi vaadates ma lausa armusin peategelasse, sest ta oli nii neetult ilus.
http://www.trendnista.com/images/2009/oct/dorian-gray-0.jpg
Siinsete osade kommenteerijate järgi muidugi FUIH ja KAKA, sest pikki juukseid peavad kandma ainult naised ;)