Hea kogemus
Q Takso
Ines 31. august 2013, kl 21.53 |
Tõeliselt meeldiv kogemus selle firma taksoga oli eile öösel pidusena koju sõites! Äärmiselt meeldiv taksojuht ja puhas korralik auto ning üllatavalt sõbralik hind! Kahjuks ei mäleta auto nr aga tegu oli tumedat värvi toyotaga. Ammu pole olnud taksoteenust kasutades nii meeldivat kogemust ja julgen soojalt soovitada!
huvitav soovitus 31. august 2013, kl 23.15 |
JJ 22. september 2013, kl 23.18 |
Minu esimene ja tõenäoliselt viimane kokkupuude selle taksofirmaga oli eile, kui tellisin omale takso, mille peale too otsustas üldse mitte kohale ilmuda. Üritasin taksofirmasse tagasi helistada, et selle kohta pärida, kuid siis ei võtnud enam keegi telefoni vastu. Ei jäänudki muud üle, kui teisest firmast uus takso tellida. Niimoodi pimedas ja külmas, rasked kotid käes oodates, sain alles poole tunni pärast takso peale. Kui mõnus; aitäh, Q takso !
KK 25. september 2013, kl 22.32 |
niih 28. november 2014, kl 19.56 |
Ma 08. november 2015, kl 20.49 |
Riina 09. november 2015, kl 10.56 |
nii 24. november 2015, kl 15.28 |
maarika 21. juuni 2016, kl 12.34 |
ebameeldivad kogemused 26. juuni 2016, kl 08.52 |
E AUTO 23. mai 2019, kl 13.35 |
MINEVIK
Pidin juhiload tegema maksa
Ostan auto maksa
Ehita garaaž maksa
Remont maksa
Ja varguse pärast muretse ka veel
Et punktist a punkti b saada kuram peab mul terve tööstuskompleks olema
TULEVIK
Võtan taskust nuti lähen netti näpin äppi ise olen seejuures happy et ei ole mingit lubade garaaži remondi jama. Auto tuleb teen sõidu ajavõidu õnnes kõigun. Peale selle on asi saasta müra ja juhivaba.
Pidin juhiload tegema maksa
Ostan auto maksa
Ehita garaaž maksa
Remont maksa
Ja varguse pärast muretse ka veel
Et punktist a punkti b saada kuram peab mul terve tööstuskompleks olema
TULEVIK
Võtan taskust nuti lähen netti näpin äppi ise olen seejuures happy et ei ole mingit lubade garaaži remondi jama. Auto tuleb teen sõidu ajavõidu õnnes kõigun. Peale selle on asi saasta müra ja juhivaba.
Taksikoer 20. juuli 2023, kl 17.27 |
Lisa postitus