sa oled liikumispuudega pervar, kes elab ema tagatoas. välja näed nagu väga kaua põrandat pühkinud luud, peast oled segi, kriminaalkorras karistatud. mida sa üldse undad siin mingitest intiimsustest.
ma ei ole pervar . ma elan vanematega. jah mind on kriminaal korras kaks korda karistatud. saa üle eks. ma pole ainuke inimene eestis kes on kaks korda kriminaalkorras karistuatud. ma olen oma vigu kahetsend . ma ei peida end ja oma mineviku erinevalt sinust . näita oma pilti missugune sa välja näed härra bräd pitt. mina ei pea enda nägu varjama. see kellele vastasid ei ole mina sa lollakas. mina ei unda mindit jama siin eksole .
vaata peeglisse juba ja tõde, et ei ole ega tule su elus mingit kebensit. lepi sellega ja kirjuta oma raamatuid ja stsenaariume, kus oled super supermen ja lendad prügikott seljas öise linna kohal.
sina ei tea seda. sa ei näe minu tuleviku sa mõttetu kären. ma ei kirjuta tsenaariumeid. ma kirjutan raamatuid. see tsenaariumi teema on debunkitud. mitte kusagil mitte kunagi pole ma rääkind tsenaariumite tegemisest. ma ei kirjuta raamatuid endast ja kuida olen see või too . nagu näha sa ei tea mu loomingust mitte si ttagi. kui ma leian omale kaaslase siis mega kui ei siis ei. a mis see sinu asi on. ma olen end oma raamatutesse pand aga mitte kunagi pole ma end supermaniks või prügikoti seljas end nendes lendama pannud. aga aitäh ideede eest. eks vüibolla tulevikus teen raamatu nimega prügikoti supermees. ehk saab sellest bestseller kus staarib peter sellers.