Hea kogemus
Head poesalatid
69 19. veebruar 2010, kl 22.12 |
jajah 20. veebruar 2010, kl 00.02 |
kk 20. veebruar 2010, kl 11.07 |
minuarust Usina salatid, nii sünnipäeva, makra, pealinnasalat on väga, väga head, rosolje samuti. ma sellepärast vahel Prisma lähengi, muidu käin Selveris aga sealsed salatid enam ei kannata söömist, tundub nagu õliga oleks tehtud, singirullid, munatäidised ka, no on siis raske neil tavamoodi neid teha?(majoneesi-hapukoorega).see ei ole ju normaalne, kui pärast väikese portsu söömist on süda täiega paha, seal peab õli vms rohkel hulgal sees olema..
Selver võiks ka Usina salateid müüma hakata.
Selver võiks ka Usina salateid müüma hakata.
dvcnvm 20. veebruar 2010, kl 12.19 |
mulle meeldib stockmanni lõunamaine kanasalat: seal on tohutu suured kanatükid, karri, pähklid, õunad ja ühtteist veel. ise ostan seda tavaliselt 1 karbi ja lisan juurde veel kas keeduriisi või pisikesi makarone, siis savad ka pere suuremad söödikud (teismelised poisid) kõhud kuhjaga ja odavalt hääd kraami täis.
kk 20. veebruar 2010, kl 18.58 |
julgen osta kaubamajast või stockmannist caesari salatit. Hapukoore/majoneesiga salateid küll ei julge osta, kuid aegajalt siiski proovin, aga ikka pettun. Eriti jube viimane avastus oli Mamma Kartulisalat - megajubeda majoneesiga tehtud. Rändas prügikasti. (ja ka teine töökaaslane, kes seda ostis, viskas selle minema).
viimasele 20. veebruar 2010, kl 21.42 |
eiolemamma 20. veebruar 2010, kl 22.20 |
Mamma (endine Meleco) salatitest on norm söödav ainult "Punane lihasalat" (grill-lihaga). Kartulisalat ja riisi-krabilihasalat on maitsetud ja vesised, Itaalia salat küll natuke asjalikum, kuid suuremas koguses süüa hakkab ka miskipärast vastu. Võib-olla ka ära tüüdanud lihtsalt, subjektiivselt, maitse asi.
vat nii 20. veebruar 2010, kl 23.36 |
jeba 21. veebruar 2010, kl 00.33 |
mh 21. veebruar 2010, kl 14.55 |
No aga mina naudingi oma sünnipäevasalatit igapäev. Mulle isetehtud salatid ei meeldi niiväga kui sünnipäevasalat. No tõesti. Selle söömine on puhas rõõm minujaoks.
Mulle hoopis ei meeldi need inimesed, kes targutavad siin, et mis salat kellele meeldima peaks ja mis ei peaks. See on igaühe enda asi milline salat talle meeldib. Väga mage on kellegi vanaema halvaks kokaks nimetada sellepärast, et ta võrdles vanaema salateid poesalatitega. Tõesti madal.
Mulle hoopis ei meeldi need inimesed, kes targutavad siin, et mis salat kellele meeldima peaks ja mis ei peaks. See on igaühe enda asi milline salat talle meeldib. Väga mage on kellegi vanaema halvaks kokaks nimetada sellepärast, et ta võrdles vanaema salateid poesalatitega. Tõesti madal.
kso 22. veebruar 2010, kl 09.35 |
soomes saadavad salatid on jah hullemad kui siinsed, seal kartulisalatis on kartul sibul ja majonees :D
keegi kiitis kartuli-liha salatit, et julgeb vaid seda süüa. ma ei julgeks, see liha on ülejäänud liha. täpselt nagu rummipallid on tehtud vanadest saiadest.
ise julgen osta vaid stockist, caesar on lemmik. kartulisalatit söön vaid enda tehtud
keegi kiitis kartuli-liha salatit, et julgeb vaid seda süüa. ma ei julgeks, see liha on ülejäänud liha. täpselt nagu rummipallid on tehtud vanadest saiadest.
ise julgen osta vaid stockist, caesar on lemmik. kartulisalatit söön vaid enda tehtud
... 22. veebruar 2010, kl 10.56 |
! 22. veebruar 2010, kl 13.57 |
juula 22. veebruar 2010, kl 14.32 |
Nizza 23. veebruar 2010, kl 15.43 |
oi,kui vähe . . . 24. veebruar 2019, kl 11.34 |
Lisa postitus