Hea kogemus
Head poesalatid

69 19. veebruar 2010, kl 22.12
ennem kõlbasid Konsumis müüdavad salatid süüa, aga nüüd on hakatud mingi ilge majoneesiga tegema, ööök

jajah 20. veebruar 2010, kl 00.02
Stocki salatid, eriti juustu- puuvilja ja suitsukana- puuvilja, samuti viimsi marketi kartulisalat, isegi päris liha on sees.

kk 20. veebruar 2010, kl 11.07
minuarust Usina salatid, nii sünnipäeva, makra, pealinnasalat on väga, väga head, rosolje samuti. ma sellepärast vahel Prisma lähengi, muidu käin Selveris aga sealsed salatid enam ei kannata söömist, tundub nagu õliga oleks tehtud, singirullid, munatäidised ka, no on siis raske neil tavamoodi neid teha?(majoneesi-hapukoorega).see ei ole ju normaalne, kui pärast väikese portsu söömist on süda täiega paha, seal peab õli vms rohkel hulgal sees olema..
Selver võiks ka Usina salateid müüma hakata.

69 20. veebruar 2010, kl 11.40
kas Tartus ka neid Usina salateid kuskil müüakse?

dvcnvm 20. veebruar 2010, kl 12.19
mulle meeldib stockmanni lõunamaine kanasalat: seal on tohutu suured kanatükid, karri, pähklid, õunad ja ühtteist veel. ise ostan seda tavaliselt 1 karbi ja lisan juurde veel kas keeduriisi või pisikesi makarone, siis savad ka pere suuremad söödikud (teismelised poisid) kõhud kuhjaga ja odavalt hääd kraami täis.

kk 20. veebruar 2010, kl 18.58
julgen osta kaubamajast või stockmannist caesari salatit. Hapukoore/majoneesiga salateid küll ei julge osta, kuid aegajalt siiski proovin, aga ikka pettun. Eriti jube viimane avastus oli Mamma Kartulisalat - megajubeda majoneesiga tehtud. Rändas prügikasti. (ja ka teine töökaaslane, kes seda ostis, viskas selle minema).

viimasele 20. veebruar 2010, kl 21.42
mis moodi kartulisalatit veel teha saab? õliga? kas see siis on veel söödav ka?
isiklikult arvan, et majoneesil ja majoneesil on vahe ka ning ka see, kui palju panna salatisse hapukoort ja kui palju majoneesi;)
Mamma kartulisalatist ei arva ka mina midagi head.

eiolemamma 20. veebruar 2010, kl 22.20
Mamma (endine Meleco) salatitest on norm söödav ainult "Punane lihasalat" (grill-lihaga). Kartulisalat ja riisi-krabilihasalat on maitsetud ja vesised, Itaalia salat küll natuke asjalikum, kuid suuremas koguses süüa hakkab ka miskipärast vastu. Võib-olla ka ära tüüdanud lihtsalt, subjektiivselt, maitse asi.

vat nii 20. veebruar 2010, kl 23.36
mina julgen ka süüa ainult stockmanni salateid. kusjuures ainult neid, mis on stockmanni köögi valmistatud (sest stockist saab osta ka teiste firmade salateid). ülejäänud on tõesti täiesti siiralt öeldes jama.

jeba 21. veebruar 2010, kl 00.33
Ooohh, kui te vaid soome "kartulisalatit" saaks, siis kiidaksite iga viimast eesti karbisalatit!!! :-)
Nii äädikast, kõva kartuliga jne salatit pole mujal kohanud - lihtsalt ei osata teha. Eesti salatid üle kõige! :)

mh 21. veebruar 2010, kl 14.55
No aga mina naudingi oma sünnipäevasalatit igapäev. Mulle isetehtud salatid ei meeldi niiväga kui sünnipäevasalat. No tõesti. Selle söömine on puhas rõõm minujaoks.

Mulle hoopis ei meeldi need inimesed, kes targutavad siin, et mis salat kellele meeldima peaks ja mis ei peaks. See on igaühe enda asi milline salat talle meeldib. Väga mage on kellegi vanaema halvaks kokaks nimetada sellepärast, et ta võrdles vanaema salateid poesalatitega. Tõesti madal.

kso 22. veebruar 2010, kl 09.35
soomes saadavad salatid on jah hullemad kui siinsed, seal kartulisalatis on kartul sibul ja majonees :D
keegi kiitis kartuli-liha salatit, et julgeb vaid seda süüa. ma ei julgeks, see liha on ülejäänud liha. täpselt nagu rummipallid on tehtud vanadest saiadest.

ise julgen osta vaid stockist, caesar on lemmik. kartulisalatit söön vaid enda tehtud

... 22. veebruar 2010, kl 10.56
nii ei saa öelda, mis on hea salat, maitseid on erinevaid jms.
kes armastab, kangemat, vürtsikamat, mahedamat jms
endale meeldib hunnik prisma salateid, kartulisingisalat, mehhiko toorsalat, kapsaporgandisalat 400gr jms.. mahedad, head ja mõnusad.

! 22. veebruar 2010, kl 13.57
väga vale on siin kirjutada prisma salat. prisma ei tee ise salateid, vaid müüb erinevate tootjate omi. kaasaarvatud siin paljukiidetud oü usina sünnipäevasalatit.

juula 22. veebruar 2010, kl 14.32
no mis te virisete,kui ei meeldi ärge ostke.ega siis keegi ei sunni teid neid salateid ostma.ja olen päris kindel,et siinsetest vingujatest ei oska ise yldse salateid teha.olen saanud isegi kodus tehtud salateid mis jäävad 0 punkti vääriliseks.

Nizza 23. veebruar 2010, kl 15.43
Kaupsi Nizza salat on hea. Stocki caesari ja kana-karri. Odavamatest Kaupsi kurgi-redise. Ostan vahel valmissalateid, kuna ise ei viitsi/ pole aega teha. Tervislikum ja toitvam kui pakk chipse nt.

Mamma Mia 11. aprill 2017, kl 17.34
https://www.youtube.com/watch?v=0VcGbwMteGg

oi,kui vähe . . . 24. veebruar 2019, kl 11.34
. . . viskas täidist pannkoogi sisse . . . ((:
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!