Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
irw
 
Oinakellad 21. november 2002, kl 13.01
Tsiteerin:"Lauri Kobrits restoranist Cathedral üllatas publikut
sarvekandja munanditest valmistatud hõrgu küpsetisega.Suhu pistes meenutas kõige rohkem ehk maksa,kuid oli nüansirikkam ja õhulisem."allikas..EE
Huvitav,kust neid munandeid osta saaks?
 
Undiin 21. november 2002, kl 13.10
See ei ole uudis. Muide, inimesed on neid edukalt juba kaua-kaua söönud. Eks need tea paremini, kel omal loomad kodulaudas. Senimaani pole linnarahvale keegi seesugust rooga pakkunud ja sellest ka (vist) rääkinud mitte. Nüüd hea öelda, et nää mis been roog.
 
jana 21. november 2002, kl 16.05
Kassisaba keldris saab härja mune süüa. Corrida-nimeline toit.
 
nanduk 22. november 2002, kl 00.29
Ma saan nii aru, et tegelikult on siin rõhk sõnal "sarvekandja". Kui nii, siis ma aru ei taipa, milles tema süüdi oli, pigem oleks võinud sarvede tegijaga midagi ette võtta...
 
edd 23. november 2002, kl 20.55
Kas Kassisaba kelder on Kassisaba õllekas Tehnika ja Paldiski mnt. nurgal?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!