Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kodutunne
 
ilo 05. mai 2011, kl 23.15
Vaatan seda saadet aegajalt ja vahel jääb midagi nagu kripeldama. Saan aru kehvast majanduslikust olukorrast, kuid ei saa aru mustusest. Nagu see Taebla(vist) tädi oli, köögilambil ilutses 10 aastane kärbsemust, no vett ja seepi ikka majapidamises leidub, kui värvi jaoks raha pole saan aru, aga mustust ei vabanda mitte miskim kui uksepiidad pesematusest appi karjuvad, siis ei lähe süda küll härdaks. Väga meeldiv pere oli see viimane saarelt kuskilt, kodu oli tagsihoidlik kuid puhas.
Mingi saade oli varasemast kus Elvas elas paljulapseline ema. Kui uus diivan tuppa toodi juba olid lapsed saiapudiga seal otsas mälerdamas, Isegi mu mees tegi selle kohta märkuse, et kaua sedasi diivan vastu peab.
Kuigi ohjeldamatut laste tegemist ei poolda, seda enam, kui eri isadega ja emaga ainult kasvavad, siiski on hea meel et mõni laps sai parema lastetoa või sooja wc. Aga räpakust ei salli ja sellistele asjadele kaasa ei tunne.
 
Liina 06. mai 2011, kl 00.20
Rannu pere on veel tänaseni väga eredalt meeles. Lastel polnud patjugi.
Ise olen samal arvamusel, et ei pea rikas olema, kuid elamine võiks ikka puhas ja korras olla.
Eilne perekond oli sümpaatne ja väga tubli.
 
k.k 06. mai 2011, kl 00.26
mina vaatan seda saadet iga nädal ja väga meeldib:) Nii kriitiline poleks,sest kui sul on 5-6 last ei jõuagi kogu aeg lapiga käia.Eriti kui ema kasvatab üksi ja käib ka tööl.Aga ega ma ka räpakust ei salli.Tunnen segamini toas end kohe halvasti:)Kuid hea,et teisi abivajajaid märgatakse ja sinna ka naabrid/töökaaslased jne kirjutavad:)
 
mõtlik 06. mai 2011, kl 08.43
Niimoodi telekapildist vaadates ei või küll eriti otsustada, kas perenaine on räpakas või mitte. Kui sul on ikka vanad ja kulunud luitunud esemed, mis aastakümneid võibolla samasugused või saadud suures hädas kellegi vanad asjad- kuidas saavadki need värsked ja puhtad välja näha? Üksikemana 5,6 lapsega ei ole kerge toime tulla- inimvõimetel on piirid ja pidev lootusetus olukorrast väljatulemiseks kulutab energiat veelgi. Ja saade on tegijate nägu ehk siis saatemeeskond tellib muusika. Mind häirib hoopis suhtumine, et lapsi on liiga palju ja see oleks nagu sõrmega osutamise koht. Mida see tele ometi annab kui siin iseenese tarkusest halvustate? Jah, ka mina tunnen oma võimalusi, et teada mitme lapse kasvatamisegqa toime tulen. Ja emad on mõneti vastutusvõimetult sünnitanud ent- need lapsed on juba olemas ja praegu tätutada, et miks neid niipalju sinna konkreetsesse peresse vaja oli??? Kus on teie endi inimlkult esteetiline haritus, olgugi et muidu olete nii tublid, puhtad, korralikud, lmeksimatud?
 
mukk 06. mai 2011, kl 16.23
Jah sama mõte tekkis, et miks nii räpane. Olgu, saan aru, et ema ei jõua kõike korras hoida, aga osad lapsed ju nendes peredes päris suured ja võiksid siis emal ometigi aidata puhtust hoida. Vaesus ei õigusta mustust.
 
kiira 08. mai 2011, kl 13.44
Täpselt, osades lapsed üsna suured ja tv kui ikka näidatakse lambikuplit millel mitme aasta kärbsemust, siis see pole küll koht kus öelda -oi see nii suur töö ma ei jaksa teha. Kui vana räbal diivan näeb kole välja, siis on alati võimalus sellele kena kate peale osta. Second händ poest saab väga korralikke asju üsna poolmuidu. See on kõik mida tahtsin öelda muidu saade igati tore ja ootan huviga kui me sinna aasta hiljem tv vahendusel jõuame, kas on asjad sama korras või kes on räpakas see on räpakas.
 
Code Tunnel 20. märts 2023, kl 15.23
https://www.google.ee/maps/@58.9063556,24.4298905,3a,75y,86.08h,88.89t/data=!3m6!1e1!3m4!1snJQhoCp_qUrf_zD5v1FTLQ!2e0!7i16384!8i8192

Siin ei tee kodutunne midagist ära nokib kut kukk tatti siia peab ikka Merko kõrgtehnoloogilised brigaadid peale panema
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!