Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
head soovitused oodatud
 
ewa 03. detsember 2011, kl 21.24
Kasutan kodus tihti viirukiküünlaid, mis loovad hea meeleolu ja meeldiva koduse tunde. Olen ostnud opiumi, ja lavendlilõhnalisi,mis on hea lõhnaga.Kahjuks olen sattunud ja mõningate kaneeli,sireli ja õunalõhnade jne. otsa,mis ajavad ruumid tõeliselt vastikut keemiahaisu täis. Oleks kena lugeda häid soovitusi,et millised lõhnad on veel mõrkjad ja huvitavad pimedal ajal hubase kodutunde tekitamiseks ja millisest poest tasuks neid otsida.
 
nohhike 03. detsember 2011, kl 21.33
mina arvan...et mingi mehelik mehe lõhn võiks kodus...küünlavalgel hõljuda:P...kuigi veel...ise ei armasta üldse mingeid tehislõhnasi...naturaalne on kõikse parem...ja isiklikult mulle meeldib vanilje ja kaneel...eks proovige minu peal seda...siis võib ka teiste:P
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!