Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Photopointi e-poest tellimine
 
loll 29. oktoober 2013, kl 03.49
Kes tellinud Photopointist, olete teeninduse ja kaubaga rahule jäänud? Endal plaanis üks vidin tellida, kuid ei tea, kas sealt tasub. Photopointist soovin tellida aga seetõttu, et just seal on soovitud vidinal hetkel hea lõpumüügi hind. Oskab keegi ehk midagi öelda selle e-poe kohta?
 
klient 29. oktoober 2013, kl 07.55
Telli ara juba,ennem kui otsas pole.

Kõikidel on erinevaid kogemused,kuid enda eest rääkides,olen kull kauba kvaliteediga rahule jaanud,ainult hinnad on seal minu teada kallimad,kui mõnes teises poes.
 
_ 30. oktoober 2013, kl 20.34
Kui tõesti mujal pole sedasama asja saadaval ja soodsamalt, siis võib tellida küll. Teenindus neil toimib. Kauba kvaliteet üldjuhul ei sõltu müüjast, eri müüjad hangivad samadelt tootjatelt.

Samas, hinna osas, kui võrrelda tavahindasid, siis Photopoint'is ikka 10...35% kallim (oleneb tootest) kui täpselt sama asi mõnel väiksemal Eesti müügifirmal.
 
Potakas Pontu 16. mai 2024, kl 15.10
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!