Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
kas tasub viia tagasi kingi poodi?
 
juta 22. september 2014, kl 20.34
Ostsin mai lõpus kingad, 24€ nahast. Üks king on täiesti korralik aga teisel kingal tundub, et nahk varba peal oli õhem kui teisel kingal ja see pärast on sealt nahk rebenenud. Väga mõnusad kingad on ja meeldivad mulle väga. Leidsin ka kviitungi üles aga kas tasub minna poodi ja paluda vahetamist. Hea meelega käiks selliste kingadega.
 
kati 22. september 2014, kl 20.44
Ära vii neid kingi poodi tagasi, aja parem kogu süü mehe kaela, et mees on loll ja möku, et kui ta oleks "õige mees", siis sina poleks neid kingi ostnudki. Seleta mehele, et tema on siga ja kõiges süüdi ja nõua talt kingade raha mitmekordselt tagasi ja üldse keera mehele ära, las ta siis saab aru, mis tähendab naiste elu kihva keerata.

P.S.
Kui sul meest ei ole, siis hakka lihtsalt nutma.
 
njahh 22. september 2014, kl 20.53
aga miks sa arvad, et sellised kingad siiamaani müügis on? Asi käib nii, et kingad lähevad ekspertiisi, kus siis hinnatakse, kas tegemist tootmisveaga või mitte. Lihtsalt niisama ei vaheta sul keegi midagi ümber. Proovida aga tasub ikka.
 
irooniapõõsas 23. september 2014, kl 08.35
Kui need kingad on sul juba mõnusalt sisse kantud ja mugavad jalas, siis tagasi viies jääd ju neist ilma. Isegi kui antakse samasugused vastu, ei pruugi uued nii mugavad olla. Kas seda katkist kohta kingsepa juures parandada ei anna?
 
juta 23. september 2014, kl 11.27
Kingad on pehmed ja ei vaja mingit sissekandmist. Kingad on pealt aukudest moodustatud mustriga ja seepärast õhukesest kohast rebenenud.Parandades ei jää kindlasti ilus.
moosimadu 23. september 2014, kl 11.36
Küsi mõne kogenud kingsepa käest, kas see viga on kinga kehvast kvaliteedist tingitud või pigem ei vasta Su jalad eurostandardile :). Kingsepad on ilmselt rohkem asjatundjad.
Risk tagasiviimisel ise ekspertiisiarve maksmise nõude saamiseks väheneb nii tunduvalt.



Toimetatud 1 kord(a). Viimati moosimadu 23.09.2014 11.37.
 
juta 23. september 2014, kl 15.29
No üks king on nagu uus ja teine katki, jalad küll nii erinevad pole.
 
no mida sa siin veel halud? 24. september 2014, kl 21.23
pane avaldusele kirja ja et soovid raha tagasi(muidu suruvad sulle peale kinkekaarte või remonti) ja sa saadki . . . mul oli sama jama-ühe kinga nahk oli veits krobeline ja venis välja(algul ei saand sellest aru) . . . tegin avalduse ja juba 5p.pärast sain raha tagasi . . . :))
 
to :irooniapõõsas 24. september 2014, kl 21.26
"Kui need kingad on sul juba mõnusalt sisse kantud ja mugavad jalas, siis tagasi viies jääd ju neist ilma. Isegi kui antakse samasugused vastu, ei pruugi uued nii mugavad olla. Kas seda katkist kohta kingsepa juures parandada ei anna . . . ?" - NO MIS LOLLI SOOVITUST SA SIIN ANNAD ???
 
juta 26. september 2014, kl 15.00
Viisin poodi ja nii paha tunne oli, nagu oleks ise selle viletsa kinga teinud. Nüüd siis ootan ekspertide hinnangut. OLeks kohe ühe paari veel selliseid ostnud aga kõik suvekingad on juba müügilt korjatud.
 
ära pahanda 26. september 2014, kl 23.21
to :irooniapõõsas Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> "Kui need kingad on sul juba mõnusalt sisse kantud
> ja mugavad jalas, siis tagasi viies jääd ju neist
> ilma. Isegi kui antakse samasugused vastu, ei pru
> ugi uued nii mugavad olla. Kas seda katkist kohta
> kingsepa juures parandada ei anna . . . ?" - NO MI
> S LOLLI SOOVITUST SA SIIN ANNAD ???


Eks ta vastavalt oma IQ 'le...
 
irooniapõõsas 27. september 2014, kl 11.25
jah, mis teha, kui ma teie vaimuvalguseni ei küündi, ehk kannatate ära:)
 
blog 28. september 2014, kl 21.57
Ei kannata, mine ära!
 
juta 30. september 2014, kl 11.33
Täna sain kõne, et saan kinkekaardi või ostan sama raha eest midagi. Kahjuks on neil suvekingad suurde lattu ära saadetud ja ei osatud öelda kas selliseid kingi veel üldse on. Vähemalt ei olnud mina süüdi kingade rikkumises, olin valmis ka selliseks kõneks.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!