Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
tänu
 
maileen 19. detsember 2016, kl 13.12
Tahan südamest tänada, neid, kes annavad-kirjutavad siin häid artikleid, kasulikke. Et harva poes käimisega hoiad raha kokku. Käin nüüd korra nädalas toidupoes ja märkasin rõõmuga, et tõesti nii hoiab hulga raha kokku. Proovige. Niiet tasub õppust võtta.
 
maniila 19. detsember 2016, kl 13.51
no Tallinnas ja selle lähiümbruses võimalik ka toit kulleriga koju tellida, ei pea ise tassima. al 40 € kullerteenus tasuta. kasutan Selverit ja olen jäänud rahule.
 
Kallis maniila! 19. detsember 2016, kl 15.54
Mina küll julgen arvata, et kulleriga tellid sa koju tunduvalt rohkem, kui käe otsas tassides end katkestades! :D
Seega, kus see raha kokkuhoid?... :D
 
a 20. detsember 2016, kl 10.39
kui ma tahan vaid piimapaki ja päts leiba tellida kulleriga, kas võtavad tellimuse vastu?
 
maniila 20. detsember 2016, kl 13.49
võtavad tellimuse vastu küll, aga kullerteenus on 4,50 €. mina ikka tellin tunduvalt suuremates kogustes. kala, liha saab sügavkülma panna. pealegi on nii, et kui kaubakogus on tellitavast suurem, siis vaheraha tagasi ei nõuta. väga hea on vaadata sooduspakkumisi. muidugi, kui tellitud kaupa parasjagu ei ole, siis selle eest makstakse raha tagasi. kartuleid ja juurikaid on hea tellida, need ju rasked.
 
tõsi 24. detsember 2016, kl 14.31
Ja kui sa manila ise poes ei käi, siis jääb sul rohkem aega siin foorumis soperdiste kirjutamiseks. Väga ratsionaalne värk.
 
viimasele idioodile 24. detsember 2016, kl 16.23
esiteks, mis see sinu asi on, kuidas kellelegi rohkem meeldib, kas poes ringi traavida või arvuti taga aega veeta. ja kuna oled väga hästi informeeritud, kui palju keegi siin oma aega veedab, siis järelikult elad ise arvutis. sel juhul, miks krt nii närvi ajab iseenda elustiil teiste puhul?
 
eelmisele pepumakaagile 25. detsember 2016, kl 07.17
Noh manilake, tõde vist oli väga valus kuulda, et siin järjekordselt sappi öökima hakkasid nagu marutaudis mäger. Isegi sisse logimiseks polnud aega. irw
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!