Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Kuidas on elu Kopli piirkonnas hetkel? (Uus-Maleva)
 
Meelike 18. märts 2021, kl 15.43
Otsin üürikorterit Tallinnasse. Leidsin Uus-Maleva tn.7 ühe sobiva pakkumise. Ma olen pealinnast mõnda aega eemal olnud ja pole kindel, kuidas praegu olukord seal piirkonnas on turvalisuse mõttes. Nii u. 15 aastat tagasi küll keegi seda piirkonda koduks ei kaalunud. Samas olen kuulnud, et aastatega on üht-teist muutunud.
 
kodune 18. märts 2021, kl 16.02
sattusin Uus-Malevasse 5 a tagasi ja üllatusin: kui rahulik piirkond. lapsel lasteaed ja kool (eestikeelne ja -meelne Kopli Kunstigümnaasium) kohe käe-jala juures, samal tänaval Põhja-Tallinna spordikeskus - mis tähendab, et kuhugi ei pea last sõidutama. ka "Stromka" (rand) on jalutuskäigu kaugusel läbi pargi. teisele poole jääb samuti park. kolmas tekkis prügimäe likvideerimisel ja haljastamisel.
Uus-Maleva 7 majas peaks olema korteriühistu nagu igas teises, ei ole mingi kõdumaja. kõrval endine ühikas vist on suht logu, aga sealgi elatakse ja suht rahulikult. ka mingi sots (päeva-?) keskus on Malevasse tekkinud, mis tähendab jälle linna kohalolu ja turvalisust.
 
kodune 19. märts 2021, kl 13.16
täna Delfis uudis selle tänava elanike kohta! näib, et joodikute omavaheline asi. tänaval näeb neid aeg-ajalt kakerdamas Sirbi poe ees, aga ei ole tülitanud. pigem püüavad sirgemalt seista ja naeratada, kui lapsega mööda lähed. ja "baabuškad", need tingimata heldivad ja teevad juttu.
tahapoole, endistele nn liinidele tehti uued majad, see tähendab ehk, et tekib uusi kauplusi jms juurde.
 
Mlna 19. november 2021, kl 21.50
Kolisin just sinna majja, kus see alkopood on. Alustuseks päris hirmus noore naisena pimedas liikuda. Kas on pōhjust muretsemiseks?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!