Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Esmeralda on meie päästja kriisis!
 
Madame Esmeralda esindus Eestis 18. aprill 2021, kl 17.26
Ma tahan kõigepealt teile tänada et olete võtnud vaevaks lugeda seda suurepärast imelise kirja! Te olete teie elus jõudnud situatsioon, kus teie majanduslik olukord pole parem kui võiks?! Te olete kehvasti organiseeritusega, võlad, probleemidel, ning suhted perekonna? Pankrott olukord ning laenu meistrid ukse taha käivad teid häirimas? Aga meie teile kindel öelda, et tegelikult olete te ise vastu seismas sellele, et asjad võiksid paremaks muutuda! Koheselt! Ma tahan teile tutvustada suurepäraseid tooteid, mis ei paranda ainult teie majandusliku olukorda, kui ka süstemaatilist kihlumine abikaasadega ning suhteid laste perekonnaga, vanavanemad ning neeger. Te olete suutnud siiamaani vastu pidada? Tegelikult sooviksite, et oleksite hoopis teises elus? Te tahate muutuda? Olla keegi teine? Teile meeldiks imeline village, sõitmine uhked autod ning juua basseinis ujumiseks kokteil jääga? Ma avaldan teile saladuse. Lubage tutvustan teile ESMERALDA. Ta on kuuldud eluga prantsusmaal, paris. Ta elab suurepärased, vaatamata oma vanus. Ta on üles ehitanud enda kraatri ning soovib sama teha ka teile! Ta on pärinud oma imelised võimed oma vanavanematel. Suguvõsa eripära, jah see tundub võimatu. Tema edulugu on ravitud tuhandeid inimesi. Inmesed tänatud, on pääsenud kriis, võlad, probleeme. Nad on õnnelikud et proovinud need meetodid mis toimivad. Nüüd siis - kas on veel põhjust tagasi pöörduda ning jätta kahtlus toimivus? EI! Te olete sunnitud ning tahtmist valmis seda proovima, sest teil ei ole midagi enam kaotada. Teie olukord saab praegusest hetkest ainult parem! Mõelge veel kord - kas te soovite põgeneda oma probleemide eest, elades nõid-circle? Jättes kõik sinna? Probleemid ei kao, kui te neid ei parane! Seega, muudke oma elu! Teil on valida järgnevate suurepärased tooteid, mis on turustatud ESMERALDA kompanii poolel otse paris.
1.)
Imeline talisman "roheline":
See tervendav, parandav ning suurepäraselt võidu tunne aitav talisman on aretatud et teid päästa olukorrad. Ta toimivus on patendeeritud otse imelised kristallkivi, mida ei müü kusagil.
Hind: 21.99.-
2.) Amulett "kuldne":
Tegu on tugevama elujõu, majanduslik seis päästmise ning suhteid parandav amuletiga. Sisaldab hertsogist pärit hobuseraua metall kivimid otse indoneesiast! Lisatud reaalsust kulda. Patendeeritud, mida ei müü kusagil. Kandke seda iga päev ning varem või hiljem toimuvad teie elus suured muudatused!
Hind 35.99.-
3.) Kristallkivi "punane"
Värvile punane on omastatud armastus, kirg ning mood. Lubab, et päästa teie suhted, värskendav ning elujõudu anda. Kivi annab teile ka vaimset tuge rasked probleemid ja elu. Kuid see kivi pole pelgalt parandus. Ta aitab tõsta teie rahalised väärtus, summad võivad olla hingematvalt suured. Te ei pea enam ostma järelmaksud või laen. Teil on piisavalt, et osta otsemaid. Kõik mida te vajate, on selle kivi väärtuslik omadus.
Hind 49.99.-
4.) Võrratu kuldrist "pronks"
See imeliselt särav rist on väärtustatud, et tõsta teie motivatsioon, armastus ning kõik elu probleemid. Selle ristiga on inimene nähtud loto võidunumbrid. Väga paljud on saavutanud elu tugevuse suures tunnelis ning rist teinud võrratud imesid. Te vajate just seda, et olla oma õnnes kõige kindlam.
Hind 73.99.-
Te olete õnnelikum kui kunagi, kui te tellite KOHE! Võtke ühendust, et toodete ost kui ka saada ülevaade kõigist meie teenustest ja pakutud kaup. Saadaval on ka astronomy ennustus ning suur raha näitav kalender-raamat. Võite tellida tervise heaks abistavad kapslid kui ka ripats, laud-kast ning muu! Kui te vajate muutust siis te vajate suurepärane abi meilt! Ainult suured kogemused omandanud ESMERALDA otse prantsusmaal suudab aidata teie probleemid! Kui te loobute - miks peaks õnn teid aitama. Te jääte elama oma endine elu kunagi. Rikkad ja õnnelikud on teinud valikud mis täidetud tehtud õigel hetkel. Me saame ainult teile selgitada miks on hea. Te peate ise valima.
Kontakt
04575572096
esmeralda@humu.fi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!