Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Eestlased
 
kuulakem 02. november 2021, kl 18.58
Kirjutan meile esimest korda .Enam ei ole teist tagasiteed kui peaminister ksjs kallas peab TAGASI ASTUMA . Me,peame kogu rahvaga talle UMBUSALDUST AVALDAMA. Sel-ajal kui tema saamatu ja käpardliku juhtimiseall jõudis Eesti coroonaesitippu Litutabta ise möödamaailma coroonatlevitades Kaua meie Ja terve Eestiriik peame kannatama veel sellepärast et üks saanatu tahab lihtsalt Eesti peaministritmängida Mõelge Üle miljoni inimese tantsiguühe pillijärgi . Ei Tuleb kiiresti teda Umbusaldada et koju jõudes poleks ta enm peaminister
 
dr.moses dr.patrick 06. november 2021, kl 19.43
tubli mõte
 
Kilks 10. november 2021, kl 04.46
Ma olen ka Kaja K vastu ja sooviksin et tema astuks tagasi ja Eesti inimestel avanesid silma Reformierakonna suhtes. Kõik seadused mis olid vastu võetud reformide poolt tuleb tühistada!
 
kiire aeg 14. november 2021, kl 17.39
kaja näiatab hambaid isegi taavi visati essu sisse pea asi et meediat mujale suunata
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!