Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
PAKKUDA SUPER-HEAD KOGEMUST: Teeme novembris vurrud urruseks!!
 
Edwin Aanuspauk 05. november 2021, kl 11.40
Tere! Mina olen Edwin Aanuspauk ja sooviksin omalt poolt tuua preilide-prouade pimedatesse sügisõhtutesse vallatut vaheldust pakkudes suurt rõõmu ja teravaid elamuskogemusi!

Nagu Te kindlasti teate kutsutakse käesolevat kuud ka “movembriks”, kus mehed kasvatavad endale vanasti trendiks olnud vuntse (“moustache” + november = movember, moustache tähendab inglise keeles “vuntse”). Olen tark, eks? Nüüd Sina ka!

Aga toredaks kohtumis-elamusrõõmuks pakuksin tasuta häppeningina julgetele ja eelarvamustevabadele neidudele-prouadele “kubeme-musi”, kus saaks ka oma kasvatatud “vurrud urruseks”! Ehk teeks ka anal-rimmingut…

Kuidas pakkumine tundub? Kui üliahvatlev ja erutusest värisema võttev, siis jäta oma kontakt!
 
TutiTiia 05. november 2021, kl 16.57
jutumehed pole kunagi midagi suutnud.
hale perv oled!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!