Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
tutvuse kogemus
 
mees 17. november 2021, kl 19.39
Olime enne nö teretuttavad. Saime juhuslikult kokku ja temake(42) teatas et tal lahutus tulemas. Teadis et ma lesk. Suhtlesime u paar kuud kohvitamised, lõunad jne. Siis tuli ettepanek mis ma teen reede õhtul eks võtab lapse enda juurde ja tal vaba õhtu. OK võtsin joogi ja koogi kaasa ja külla. Kohvitasime lobisesime sampus umbes tunnike möödus kiirelt. Siis temake ütles sa ei saa sampust võtta sa pead hakkama varsti koju minema. Egas midagi vaatasin kella et tund ja veidi peale peaksin olema kaine et sõita ja nii ma lahkusingi. Milleks selline asi kas pandi proovile või mis. Järgmine päev kutsus kohvile lõunale.Üldiselt see lõppes veel mõne kokkusaamisega.
 
Fazeri 17. november 2021, kl 19.59
Laps võis õhtul koju tagasi tulla.
 
mees 17. november 2021, kl 20.08
Ei tulnud. Seda ta ütles järgmisel päeval et lõunapaikku tuleb.
 
et siis 17. november 2021, kl 20.29
mees Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Ei tulnud. Seda ta ütles järgmisel päeval et lõuna
> paikku tuleb.
polnud erilist klappi mõtleks.
 
no kuidas nüüd öelda 18. november 2021, kl 01.28
teemaalgataja, sa tundud sellise tropina, et lausa ime, et keegi sind üldse külla kutsus. ilmselt ta ka kõige teravam pliiats küla peal pole. kui teil see kohting kuidagi koperdas, siis ärge heitke meelt, leiate kumbki järgmise uhhuu.
 
Teadja 18. november 2021, kl 01.40
Sa oleksid pidanud kysima - “Kuidas kube kärab”, siis rebima tal seeliku viisakalt, aga jõuliselt seljast. Ning järgnevalt oleks ta sult juba ise erutusest värisedes “lutti kahmanud” ja siis näpu süljeseks teinuna oma anaal-mulku minestanud, et Sulle unustamatut anaal-seksi pakkuda, lõpetamisega sügav-kurku!!
 
kolla 08. aprill 2022, kl 08.52
Mul on a sarnaseid asju olnud et kutsutakse välja ja saadetakse pikalt kuid need on olnud pigem kättemaksuks. Ehk siis kui oled kedagi pikalt saatnud ja teise leidnud. Aga mees ära põe loomad pole metsast otsa saanud
 
kolla 08. aprill 2022, kl 08.53
Mul on ka sarnaseid asju olnud et kutsutakse välja ja saadetakse pikalt kuid need on olnud pigem kättemaksuks. Ehk siis kui oled kedagi pikalt saatnud ja teise leidnud. Aga mees ära põe loomad pole metsast otsa saanud
 
kolla 08. aprill 2022, kl 08.53
Mul on ka sarnaseid asju olnud et kutsutakse välja ja saadetakse pikalt kuid need on olnud pigem kättemaksuks. Ehk siis kui oled kedagi pikalt saatnud ja teise leidnud. Aga mees ära põe loomad pole metsast otsa saanud
 
stellyg 13. aprill 2022, kl 14.22
Tere, proovin kohtuda uute inimestega, kui ei pahanda, võite mulle tagasi kirjutada (stellyg35@gmail.com)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!