Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
putkini mustamere laevastiku
 
ja järgmine 20. märts 2022, kl 07.27
ülema asetäitja putkini kiitmises vaatab maailma mätta alt
 
aamen 21. märts 2022, kl 04.08
ja sinna nad jäävadki. ei taha suur vene deržaava oma sõdurite laipu kodumaale mulda sängitamiseks viia. kahurilihaks kõlbasid küll. nende emad ei saa oma elu lõpuni teada, kus nende laste kondid vedelevad.
 
nii hea tunne 23. märts 2022, kl 10.12
Merejalaväe kaardiväe polkovnik Aleksei Šarov (Mariupolis). läks ka põrguriiki
 
läks põhja nagu lutsu kivi 24. märts 2022, kl 22.27
Berdjanski sadamas Venemaa suure dessantlaeva Orsk.viimane päev
 
Sutsu kahju! 25. märts 2022, kl 02.00
... on, et need kaks ülejäänud karva minema said. Ukrainlased oleks võinud need ja põhja lasta.
Millas küll ameeriklased annavad ukrainlastel selliseid relvi, et ukrainlased suudaksid ka teised vene sõjalälaevad Mustal merel põhja lasta, siis lõpeks tulistamises merelt.
 
Südamest kahju! 31. märts 2022, kl 18.36
Tunnen südamest kaasa, et Ukraina armeel pole sellist varustust, millega nad saaksid Mustal merel olevad Venemaa laevastiku laevad hävitada. Usa ainult jubab, kuid ei tee ka midagi konkreetselt.
Ukraina väejuhatus on korduvalt öelnud, et andke meile korralikuke ja häis relvi, me oleme ise suutelised venelased oma territooriumilt minema lööma.
See on nagu oli II maalimasõja aeg, kui Usa koos Pramtsusmaa ja Inglismaaga avas teise rinde, et Hitler ei saaks suurt võimu Euroopas.
Kas nüüd kardetaks , et Ukraina võib hakata Euroopat valitsema, see on ju puhas totrus.
Nüüd on kõige parem aeg Putini ja tema kampa purustada, seda suudaks Ukraina teha, kui relvaabi oleks korralik.
 
Marleen 04. aprill 2022, kl 12.20
Mind blokkis Facebook ära, sest olin kirjutanud kommentaari, et leedukad ei lase tibladel z-tähe ja georgi lindiga tänaval vehkida. Kuu aega blokitud.
 
Marleen 04. aprill 2022, kl 12.25
läks põhja nagu lutsu kivi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Berdjanski sadamas Venemaa suure dessantlaeva Orsk
> .viimane päev


Mind blokkis Facebook ära kuna kirjutasin, et Leedus ei lasta tänaval Z-tähe ja georgi lindiga vehkida tibladel.Postitan siia kuna Arvutiabi lehekülg ei avane. Nimelt huvitab mind, kas üht mobiilinumbrit kasutades saab avada endale rohkem kui ühe FB-i konto?
 
Russian cruiser Moskva 14. aprill 2022, kl 07.44
sai kaks raketti sisse ja on võib olla juba põhjas ussisaare ANTI KANGELANE SAI OMA TAHTMISE, ja ongi na h .... i peal-mere põhjas LAIPU VÕIB OLLA KUNI 500
 
paberlaevuke 14. aprill 2022, kl 22.54
türgi ja rumeenia andmetel kaldus laev paar tundi peale tabamusi külili ja vajus põhja. venelased raiuvad nagu rauda, et ainult natuke kõrbes ja pukseeritakse kuhugi. türgi teatas, et päästis uppuvalt laevalt 45 inimest.
 
putleri tervis 24. aprill 2022, kl 00.44
na viletsaks jäänud. parem käsi väriseb, nii et peab kas kramplikult laua äärest kinni hoidma või varjama. viimati seda kartulifüürerit lukaškat tervitades jäi kaadrisse, et käsi lausa lõdises. sõnavõttudel pudistab teksti ja pole enam mingit bravuurikust järel. ainult kokutab, et me olime selleks sõjaks sunnitud. ilmselgelt peab omaenda rahvast idiootideks. no kes on sõjaks sunnitud kui su kodumaad ei ähvarda keegi? tänu sellele ajust ära putlerile oli sõjaks sunnitud ukraina. andku juba keegi tolle imbetsilli lähikonnast talle taburetiga piki pead. terve maailm saaks lõpuks tavaelu juurde naasta.
 
kliima soojenemine 25. aprill 2022, kl 03.51
venemaal juba 5 sõjakomissariaati süttinud. eriti need kabinetid, kus arhiivimaterjalid ja arvutid.
 
lulu 26. aprill 2022, kl 18.28
 
milline sõbralik naaber 02. mai 2022, kl 02.54
nüüd on vene propagandistid millegipärast kasahstani peale lõrisema hakanud. ilmselt seepärast, et kasahstan keeldus 9.mai pidustustest. ega kasahhid ka vait olnud, saatsid sama hunniku sõnnikut venemaa propagandistide poole tagasi. lisaks on moskvameelsed putinistid tülli pööranud uuralite tagusete kubermangudega, loobivad solvanguid teineteise pihta nii et vähe pole. varsti käriseb see venemaa ise seestpoolt kõlava pauguga.
 
väga hea uudis 02. mai 2022, kl 20.46
kaks Vene Raptor-tüüpi kaatrit muutusid allvee laevukesteks
 
mnjaa 03. mai 2022, kl 01.29
huvitav, milega putler 9dal mail rahva ette ilmub? kas poetab pisara, et kallis rahvas, ma tapsin mõttetus sõjas ca 25.000 kaasmaalast ja hävitasin naaberriigis mitmed linnad koos naiste ja lastega, kuna tahtsin, et mind eluaeg presidendiks valitaks. et saaksin omaenda rahvast edaspidigi paljaks varastada ja teisi rahvaid hävitada.
mis on venemaalastel arus, et nad sellist riigivõimu taluvad?
 
aga 05. mai 2022, kl 13.34
meie meedia treib järjest artikleid, millele paneb illustratsiooniks punapropaganda-pilte! Siinsamas Delfiski neid mitu, kus punalippe ja võõrmardikatriibulisi linte. Artiklid ise tasulised ja kommentaarium kinni, kuid pilte saavad esilehel kõik imetleda. Juba jupp aega tahaks nuppu, millega saaks mõne artikli ja/või foto sobimatuks klikkida!
 
Real_E 05. mai 2022, kl 18.13
 
vene propa ämbrid 06. mai 2022, kl 02.35
kuidas saab vene välisminister sm lavrov nii loll olla? hakka juba kahtlustama, et meelega keerab putjale käru, et sellest jamast lõpuks kuidagimoodi välja vingerdada. ikkagi naised ja lapsed inglismaal ja ühendriikides, tahab lõpuks nende juurde pääseda ja kama tal sest mutta vajuvast venemaast.
 
esialgse infi kohaselt 06. mai 2022, kl 12.54
ussi saare juures tossab venkude fregatt sai raketiga pee punkti nimi olevat admiral makarof
väga mõnus lugemine
 
jälgime mängu 07. mai 2022, kl 01.37
erinevatel andmetel kremli sees sisiseb ja susiseb nagu ussipesas. on leer, kes putinist nii sõltuv, et ei julge midagi iitsatada ja on rahulolematu võimuladviku osa, kes tahaks selle jama kohe ära lõpetada.
kui nüüd ajalukku vaadata, siis vähesed diktaatorid surid loomulikku surma. seega mina panustan neile, kelle rahulolematus juhtfiguuriga suurem on.
 
jälgin ja naudin uudiseid 07. mai 2022, kl 12.31
Serna-klassi dessantlaev muutus merepõhja ilustratsiooniks
 
jussi saare ligi 08. mai 2022, kl 22.17
kui jutt õige siis lisandus veel 2 veealust alust
 
villane rätt 11. mai 2022, kl 04.40
mille ätt nägi putja 9.mail tribüünil selle villase räti all välja! hall lontis nägu, pisikesed ilmetud silmad ja üldse kuidagi kühmu vajunud. ju saab vana õelus ise ka lõpuks aru, et bravuuritsemisega on seekord liiale mindud. isegi ta kõne oli nagu kaudne abipalve - me ikka ise ei tahtnud, meid ju sunniti! no kes sind tõpranahka sundis lapsi tapma ja riiki hävitama. hilja juba haletsusega manipuleerina, see sõda lõppebki venema lõpuga.
 
male 12. mai 2022, kl 01.19
odessa pommitamisega on venemaa ka vaesed arenguriigid oma toetajate nimekirjast kustutanud. kui nüüd sel siiani venemaad toetanud mõttetul riigil eritreal näljahäda algab, siis esitagu
küsimused putjale, tänu kellele vilja odessa sadamast välja transportida ei saa.
venemaal muidugi kama, kuipalju inimesi maailmas kannatab ühe arust ära läinud ja end Aleksander Suurena kujutanud vana lötsis peeru pärast, paraku maailma majandus on seotud ja kui ükskord embargo mikromajandusse kohale jõuab, siis on venemaa samal tasemel nagu eritrea.
 
???? 23. mai 2022, kl 02.34
miks kõik kindralid putkini kõrvalt nii kiiresti kaovad? sõtta nad ju ikka ei läinud? neil pole vastavat haridustki. äkki kukkusid kremli trepist alla?
 
venemaa lõppvaatus 06. juuni 2022, kl 01.54
Midagi nii tobedat kui totaalne sõda Ukrainas, saab ainult kõige rumalam inimene maailmas alustada. Ja kõik ülejäänud riigid peavad nüüd selle kõige rumalama inimese pärast taluma hinnatõuse, töökohtade kaotusi jne.
Ainuke lohutus, et kui ükskord see maailma kõige rumalam inimene oma terroristliku sõja kaotab, saab maailma majandus hoo sisse Ukraina taastamisega. Kõik need hävitatud sillad, lennuväljad ja haiglad ehitatakse uuesti üles, suuremalt jaolt venemaa rahadega. Taastamiseks läheb vaja tuhandeid töökäsi, mis elavdab Euroopa tööjõuturgu ja majandust.
 
täendus 17. juuni 2022, kl 17.26
vasja bekk sai ussisaare juures alvelaevaks
 
14 19. juuni 2022, kl 17.32
on siis allveepaate venkudel rohkem
 
madu 02. juuli 2022, kl 04.10
maosaarelt ka lõpuks venkud välja löödud.
milleks üldse putin seda sõda jätkab? pommitatakse peamiselt tsiviilelanikke . mark on juba nii täis tehtud, et enam allapoole laskuda ei saa., milleks venemaa nn eliit seda seniilset vanurit teenendab,? putin on terve vene rahva paljaks vaerastanud ja nad ikka ikka musitavad tolle kannikaid.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!