Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
soul calibur 3 ja tekken 4
 
ikkafoorumistpausil 16. aprill 2023, kl 17.15
hei sõbrasellid tiburullid. ma olen tühikargaja kohta päris hea tekken 4jas ja soul calibur 3 mes. mu mitsurugi on suht ületamatu. olen soul calibur 3mes võitnud palju league esi kohti ja esi kolme kohti ja tournament modes ka paar korda. seal on world competition mode . saad valida tournamendi ja league vahel. neil kellel see mäng teavad seda. league on parem sest ei lange pärast esimest kaotust välja. tournamendis peab olema 4 või rohkem võite ,et saaks korra kaotada juhul kui see juhtuma peaks. ma olen päris hea ka tekken 4 jas. ma olen üldse ilge tegija eksole. ma ei ole mitte kunstijumal ja kirja neitsi. võin contra läbi teha kas või kinniseotud silmadega ja ka battle toads on minu käes käkitegu. piruka tegu ausalt. võin pea peal seistes super mario läbi teha nagu niuhti. need spiidrunnerid on nõrgad . spiidrunnimine on poisikestele eksole. see eraldab poisid meestest ma ei tee spiidrunne eksole. jazz jackrabbiti tegin läbi ühe sõrmega ja gran turismo kahes olen pro corvettiga . selle auto juhitavus on suht libe aga ma saan sellega hakkama. need kes gran turismo 2te on mängind saavad aru mida mõtlen. aga jah ma ilgelt tegija vend ma olen ka täiega ilus eksole. kadestajad lämbuge oma viha ja kadeduse kätte .
 
vigade parandussssssss 16. aprill 2023, kl 17.16
ma ei ole mitte kunstijumal ja kirja neitsi vaid olen ka major league gamer
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!