Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
mitte nii - sügavad- võtted.
 
r sugarfoot 06. mai 2023, kl 16.09
lahe kuida siin mu võitluskunstide oskusi maha tehakse. afaafaa olen tühikargaja ja mu võtted pole nii sügavad jne jne. ma ei ole mingi chuck norris. ma ei ole mingi bruce lee. ma ei ole jackie chan. ega proovigi olla. ma proovin olla mina. ma proovin end väljendada ausalt . bruce lee ütles ,et enda ausalt väljendamine ja mitte endale valetamine on väga raske. uskuge ma tean. ma ei ole hea ma ei ole proff. see ei tähenda ,et ma miskit ei teaks ega oskaks. see ei tähenda ,et mind võib alahinnata või maha kanda. ma ei ole siin ,et miskit tõestada . ma pole siin ,et oma oskustega flexxida. ma treenin iga päev ja ma tean mida ma suudan ja milline potensiaal mul on. teie maha tegijad ja anonüümsed ilkujad seda ei tea. te pole mu võtteid näid. ma ei ole sama enam nagu selles hd sulevi videos. see oli siis. see oli ammu nüüd on 2023 ja suur arend on toimund. ma treenin selleks ,et mulle meeldib pidev areng. ma treenin ,et ma ei peaks end kaitsma aga kui pean siis saan. ma treenin mitte selleks ,et muljet avaldada . ma treenin ,et olla mitmekülgne ja ,et mitte olla kinni nagu üheteema ponid. öelge mis tahate ilkuge ajage jama mul suva. päeva lõpuks ma tean kes ma olen ja kuhu tahan jõuda. mida suudan ja soovin suuta. teie ei tea ma tean. bye.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!