Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
soul calibur 3 ja tekken flex
 
talendikas inimene 02. oktoober 2023, kl 19.55
ma olen enda arust hea soul calibur 3 ja tekkeni mängija. ma ei ole parim. ma ei ole nii hea kui paljud inimesed kes on mind reaalselt päris elus tundnud arvavad. a ma olen küllalt hea. ma usun ,et ehk olen eesti parim mängija või üks parimaid soul calibur kolmes ja tekkenis. kui ei ole siis on mul sügav ja suur soov selleks saada. jah ma olen multi talent. mul on kirjutamis , joonistamis , laulmis , tantsimis , ja luule talent ja video mängude peale annet. eriti võitlusmängude. olen kiire õppija. kui räägin tantsimisest siis ma ei räägi balletist. seda soovitas mul õppima minna vana naaber kes meil kunagi elas siin. ta lahkus meie hulgast ammu ammu. ta oli mega vana . what u expect. ma ei läind balletti õppima. ballett on suht raske tants . see vajab head vormi . olen uurind siit sealt . a ma ei ole kunagi balleti õppind ega sellega tegelenud. ärge uskuge neid foorumi jobude väiteid ,et faafaa olen poksikinnastega balleriin. ma ei ole miskit sellist iialgi väitnud. need kes tegelikult ka mu poste loevad teavad seda. ma teen pigem vaba stiilis tantsu. oma stiili. mu tantsu oskused pole ehk kunagi olnud head ja ma ka suht roostes selles suhtes. pean nagu rohkem tantsu harjutama ,et olla paremas vormis ja vähem roostes. ma tean ,et mul on potensiaali. ma ei lase foorumi lollidel vastupidist väita.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!