Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
lõpetan foorumi karjäääri
 
pensionile jääja 17. oktoober 2023, kl 18.00
seekord päriseks. ma ei lase morbiidsel uudishimul end tagasi tuua siia. mõned ja nende mittte sõbrad ei pea enam alama kuida foorumit risustan faktide ja tõega. mida nad ei teadvusta. millest te ja nad ei saa aru. tõde on tõde ja faktid on faktid ja kumbki pole teie poolt.

jätan foorumi vaimuhaiged seda foorumit risustama. foorumi elitistid ei saa aru ,et see foorum on rikutud esimesest päevast alates. nad ei taha seda näha. tüüpiliste liberaalidena ei taha nad näha tõde. mul on liiga palju tegemist sellega ,et olla vaesuja . ,et olla selles ise süüdi ,et olla mõttetu laisk paks kes kunagi miskit ei saavuta miskit ei loo loond pole ega loo ka. see on raske töö aga keegi peab ka seda tegema.

olen levitand tõde ja fakte küllalt. vastastel ei ole miskit vastu panna nad ei suuda ka tõestada oma väiteid. nad on kinnise mõtlemisega tolad. see foorum ei kuulu teile. see foorum ei kuulu mulle . see foorum ei kuulu ühe teema ponidele. see foorum ei kuulu kellegile ausalt.

ei oska ausalt head lõpulauset öelda . peale selle ,et elan oma elu ja kunstniku ja kirjaniku elu edasi ja lasel siin kadestajatel oma kadeduse ja viha kätte lämbuda ja ära surra. sooviks öelda palju veel a suurem osa on öeldud ja kui ei ole siis ei taha seda posti teha liiga pikkaks ja igavaks foorumi tolade jaoks. sägens.
 
hurraaa 23. oktoober 2023, kl 01.33
lõpuks ometi see mõttetu läbustaja kaob siit ära!

järgmine nädalavahetus bankett!
 
hurraaa 23. oktoober 2023, kl 01.37
mis krdi kunstnik ja kirjanik ja looja!! mõttetu läbustaja ja puuk ühiskonnas.
kao kusagile metsa ja otsi sealt mäkru ja põtru, kelle külge end imeda. inimkond pole sinu jaoks.
 
ggggggggggggggggggggggggggggg 28. oktoober 2023, kl 09.55
lõpuks ometi see mõttetu läbustaja kaob siit ära!
ja sinusugused pedofiilid ja ahistajad jäävad ikka siia sest teil pole elu. teil pole ka ambitsioone.

sina ja su sõbrad läbustate siin. ikka ja jälle satute segadusse kuida ja miks kõik see algas. sa loll teeskleja.

järgmine nädalavahetus bankett!

ei tea mis jama sa ajad. vahet pole sa oled ikka vaimuhaige ahistaja ja pedofiil seega jah...
 
väike vapper pedofiil ikka mögiseb samal ajal kui ma naudin foorumi pausi 28. oktoober 2023, kl 09.58
mis krdi kunstnik ja kirjanik ja looja!! mõttetu läbustaja ja puuk ühiskonnas.
kao kusagile metsa ja otsi sealt mäkru ja põtru, kelle külge end imeda. inimkond pole sinu jaoks.

ma olen olnud kunstnik varajasest east saadik. ma olen olnud kirjanik 1999 või 2000 aastast . sa teaks seda kui sa minust REAALSELT KA miskit teaksid ja kui sa poleks teeskleja ja vaimuhaige pedofiil. sina oled puuk ja läbustaja. just nagu sa ja su sõbrad. nimetame asju nagu nad on. sa ei tea miskit minust ja mu loomingust sa ainurakse ajuga töll.

mine ja otsi siis metsast mäkru ja põtru. tegelikult ära mine. sa oled ka zoofiil. ehk vägistad ära mõne. inimkond ei ole sinu jaoks sest sa oled ka zoofiil lisaks sellele ,et oled pedofiil. vapper väike pedofiil ikka pläriseb siin. oi kui nunnu. su emme on vist uhke.
 
Täielik valetaja - NB! Tsiteerin: lõpetan foorumi karjäääri pensionile jääja 17. oktoober 2023, kl 18.00 29. oktoober 2023, kl 03.05
Mök-mök, röhh-röhh
 
Mök-mök, röhh-röhh sa oled ikkagi pedofiil kes pole oma väiteid tõestand ja kes mind laimab seega su anonüümne osatamine on siin kohatu 29. oktoober 2023, kl 07.10
Täielik valetaja - NB! Tsiteerin: lõpetan foorumi karjäääri pensionile jääja 17. oktoober 2023, kl 18.00

KULDVILLAKU VASTUS ON mis on morbiidne uudishimu . ehk soov näha kui madalale sa ja su sõbrad langete . pluss ma olen siit foorumist nädal aega eemal olnud ja isegi eemaloleku ajal 37 kraadise palavikuga maadelnud . sina oled valetaja. sina valetad mu kohta . sa ei ole mitte kunagi oma väiteid tõestanud . seega istu maha ja ole kuss :) .
 
Kõigi aegade suurim äss, valetajate alistaja ning võitmatute purustaja 29. oktoober 2023, kl 12.57
Foorumis on näha juba tendentsi, et Järvamaa hull hakkab oma valedest ja nende õigustamisest totaalselt väsima! Enne võttis paaripäevase pausi, nyyd lõi valetamine ja õigustamine pojukese nädalaks auti… Höhöö..

Mida järgmiseks - kuuajaline, siis aastane ning seejärel sajandi pikkune paus vä? Höhöö, naiste-lastetu pihkur Mundzik. Kröhöhöö-öö-õudne, kui madalale annab ikka inimesel laskuda….
 
Kõigi aegade suurim äss, valetajate alistaja ning võitmatute purustaja lõpeta valetamine ja asjade välja mõtlemine. sa ei ole mingi äss vaid anonüümne autist. 29. oktoober 2023, kl 14.49
Foorumis on näha juba tendentsi, et Järvamaa hull hakkab oma valedest ja nende õigustamisest totaalselt väsima! Enne võttis paaripäevase pausi, nyyd lõi valetamine ja õigustamine pojukese nädalaks auti… Höhöö..

1 pole hull. 2 pole valetand. tõesta oma väiteid. tõesta ,et olen valetand. tõesta ,et end õigustan. see pole õigustus kui ütlen nagu asi oli ja kui ütlen ,et kahetsen ja töötan enda kallal ja saan abi. kuida on see õigustamine sa anonüümne kloun. 3 millal ma olen öelnud ,et hakkan väsima. tõesta oma väidet . 4 ma olen seletand miks ma olen võtnud pause ja miks soovin foorumist lahkuda. 5 vale ma olen lahkund foorumist omal soovil sellepärast ,et olen levitand tõde ja sinu ja su sõprade valesi ja laimu kummutand. sa ja su sõbrad kordate aga end . seega pole mul siin väga miskit teha. ainult näha kui madalale veel vajute. ja langete.
 
rääägi räägi sa oled ikkagi anonüümne pedofiil ja ahistaja ja netihiiro. see ei muutu. 29. oktoober 2023, kl 14.52
Mida järgmiseks - kuuajaline, siis aastane ning seejärel sajandi pikkune paus vä? Höhöö, naiste-lastetu pihkur Mundzik. Kröhöhöö-öö-õudne, kui madalale annab ikka inimesel laskuda….

jah kui vaja. nagu ma ütlesin ,et olen oma missiooni siin saavutand. mul pole soovi siia mädanema igaveseks jääda. mul pole viitsimist sama jama debunkida. ma tean ,et sa ei suuda oma väiteid tõestada. ma tean ,et sa projektid ja valetad ja mõtled asju välja. jah ma olen naiste ja lastetu praegu. jah ma teen käepidu. aga sa autist ja pedofiil ei näe mu tuleviku. sa ei näe mis tulevikus mind ootab. seega jahmm. kui madalale võid sa langeda. fakt on ,et oled ikkagi anonüümne pedofiil. räägid oma vaimuhaige keeles. oled ikka ahistaja ja topelt reetur. ainus mis teha julged on siin foorumis valetada ja teha nägu kuida ma valetan . a reaalsuses valetad sina ja ma räägin tõtt.
 
Ässade äss, kuningate kuningas, alistamatu võitleja 29. oktoober 2023, kl 14.52
Keegi ei hakka mingile paberitega, HULLULE, KRIMINAALIST JÄRVAMAALASELE midagi tõestama. Pole vaja,sest sa oled juba ammu alistatud, sa oled alistunud oma ülimadala IQ-ga juba ju…..
 
Kõigi aegade suurim äss, valetajate alistaja ning võitmatute purustaja su pealkiri on vale 29. oktoober 2023, kl 14.54
ja tundub ,et sa suht ahvid mind. keda sa oled purustand. mida sa oled debunkind.
mis oma väiteid oled sa tõestand. oled sa kunagi oma väiteid tõestand. oled sa kunagi minuga debatting google chatis. või oled sa ku sema hakkand ja vabandusi otsind....

sa pole mingi äss . sa pole mingi tegija. sa oled luuser. mõttetu luuser kes vaid tunneb end foorumis teeseldes hästi. sinust ei sõltu mitte midagi. sinust ei olene mitte midagi. sul puudub kontroll. ja võim.
 
Kõigi aegade suurim äss, valetajate alistaja ning võitmatute purustaja su pealkiri on vale kõik su postid ja pealkirjad on vale. sa mõtled asju välja valetad ja otsid vabandusi 29. oktoober 2023, kl 14.57
Keegi ei hakka mingile paberitega, HULLULE, KRIMINAALIST JÄRVAMAALASELE midagi tõestama. Pole vaja,sest sa oled juba ammu alistatud, sa oled alistunud oma ülimadala IQ-ga juba ju…..

seega sa ütled ,et sa ei tõesta oma valeväiteid. ja sa isegi ei proovi. seega sa otsid vabandusi. just nagu ma eeldasin. just nagu ma ette nägin. ma ei ole hull. seda oled sina. jah ma olen järvamaalane . hakka nutma . mind on kaks korda süüdi mõistetud. olen karistuse ära kandnud olen kahetsend. a sa oled ikka anonüümne pedofiil seega . sa ei ole mind alistand. ma ei ole alistund. millal ma olen alistund . sa väldid debatte ja otsid vabandusi. sa ei saa oma valesi tõestada . taaskord otsid vabandusi taaskord mõtled asju välja . sa EI SAA oma väiteid tõestada sest need kõik on väljamõeldud.
 
sa ei ole kedagi kunagi kusagil alistand 29. oktoober 2023, kl 14.58
miks sa mõtled asju välja
miks sa teeskled.
oled minuga kunagi debattind
oled miskit tõestand kunagi oma väidetest
oled proovind üldse või otsid vaid vabandusi just nagu praegu...
 
sa ei ole kunagi mitte ühtegi mu argumenti kummutand 29. oktoober 2023, kl 15.08
faktide ja tõega . sa ei ole proovind. sa eirad mu argumente. sa eirad mu fakte . sa ei vasta küsimustele sa vahetad teemasi. niimoodi ei võideta midagi. kui sa nii tark ja ässade äss oled siis miks sa ei suuda mu arumente kummutada ja mu küsimustele ja argumentidele vastata mida olen esitand päevast number üks siin. miks sa ei suuda tõestada oma väiteid. see ,et mind on 2 korda süüdi mõistetud ei ole vabandus. see pole relevent. see ei muuda fakti ,et sina valetad. ja ma räägin tõtt. see ei muuda fakti ,et sa oled ahistaja ja ma ei ole.
 
ässade äss 01. november 2023, kl 01.55
ja kummutite kummutaja. pervar läbustab foorumit ja nõuab kõigilt teistelt mingit argumentidele vastamist ja kummikute kummutamist.
kle idioot, sina kummuta kummikutega edasi. fakt on see, et oled foorumi ära rikkunud, seega lamise siin üksi edasi.
adekvaatsetel on ammu juba koht, kus suhelda. sulle, lollakale pervarile viidet ei ütle, seega mölise siin iseendaga palju jaksad
 
ässade äss vale sa oled anonüümne netihiiro. sa pole miskit kunagi saavutand. lõpeta teesklemine ja asjade välja mõtlemine. 01. november 2023, kl 15.47
ja kummutite kummutaja. pervar läbustab foorumit ja nõuab kõigilt teistelt mingit argumentidele vastamist ja kummikute kummutamist.

lõpeta teesklemine. lõpeta projektimine seda teed sina oma sõpradega . sina ja su sõbrad teete argumente ja väiteid minu kohta. mul on igasugune õigus nõuda sinult ja su sõpradelt nende tõestamist. või tunnistad üles ,et sa ja su sõbrad ei tee muud kui valetate ja mõtlete asju välja.


kle idioot, sina kummuta kummikutega edasi. fakt on see, et oled foorumi ära rikkunud, seega lamise siin üksi edasi.

ma olen sinu ja sinu sõprade valesi kummutand .ma ei ole seda ära rikkund. tõesta oma väidet. sina ja su sõbrad olete selle foorumi ära rikkund. see foorum on esimesest päevast rikutud. ei sina lämised oma sõpradega siin.

adekvaatsetel on ammu juba koht, kus suhelda. sulle, lollakale pervarile viidet ei ütle, seega mölise siin iseendaga palju jaksad

palju õnne neile siis. mind ei koti. nad jooksid sinu ja su sõprade eest minema ja lasid sul ja neil selle foorumi üle võtta. millal ma olen olnud pervar. tõesta oma väidet või tunnista ,et laimad mind ja mõtled asju välja jälle.ma ei vaja mingit viidet - ära ütle . ma ei mölise ise endaga vaid kummutan su sõprade ja sinu valesi. taaskord tõesta oma väidet või tunnista ,et valetad ja mõtled asju välja.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!