Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Seksuaalelu Eelised: Kuidas See Mõjutab Meie Üldist Heaolu?
 
orlando 11. november 2023, kl 13.53
Tere kõigile! Kuidas te olete täheldanud seksuaalelu positiivset mõju oma üldisele heaolule? Millised on teie arvates füüsilised, emotsionaalsed või suhetele avalduvad eelised? Kuidas olete leidnud tasakaalu seksuaalelu ja üldise tervise vahel? Jagage oma kogemusi ja teadmisi! Kas olete avastanud konkreetseid või ootamatuid kasutegureid, mida soovite teistega jagada? Laske sellel foorumil olla platvormiks avatud aruteludeks sellest, kuidas seksuaalelu võib positiivselt mõjutada meie üldist heaolu.
Geff Rush 11. november 2023, kl 16.31
Minu jaoks on seksuaalelul https://ee.4pig.com/ olnud märkimisväärne mõju üldisele heaolule. Füüsiliselt tunnen end energilisemana, emotsionaalselt rahuldatuna ja suhetes lähedasemana. Märgin positiivseid muutusi stressitasemete languses ja üldises meeleolus. Tasakaalu leidmine seksuaalelu ja üldise tervise vahel on võtmeküsimus – regulaarne treening ja tervislik toitumine toetavad seda ideaalselt. Avatud suhtlus partneriga on samuti oluline. Olen avastanud ootamatuid eeliseid, nagu parem uni ja enesehinnangu tõus. Oluline on mõista, et igaüks kogeb seda erinevalt, kuid avatud arutelud aitavad mõista, kuidas seksuaalelu võib mõjutada üldist heaolu.
 
lopret 15. november 2023, kl 12.11
Oluline on rõhutada tasakaalu leidmist seksuaalelu ning üldise tervise vahel, kus regulaarne treening ja tervislik toitumine mängivad võtmerolli. Samuti on avatud suhtlus partneriga oluline, toetades lähedust ja mõistmist. Teie avatus avastatud ootamatute eeliste suhtes, nagu parem uni ja enesehinnangu tõus, annab väärtuslikku teavet. On tõesti oluline mõista, et igaüks kogeb seda erinevalt, kuid teie avatud suhtumine ja arutelud aitavad laiemalt mõista, kuidas seksuaalelul võib olla mõju üldisele heaolule.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!