Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Lõõgastumisvõimalused Intiimsetes Oludes: Kuidas Säilitada Tasakaal ja Nautida?
 
jaze1 12. november 2023, kl 09.47
Tere kõigile! Kuidas te leiate tasakaalu ja naudite lõõgastumist intiimsetes oludes? Kas teil on soovitusi või kogemusi, mis aitavad teil ja teie partneril ühiseid lõõgastumishetki luua? Olgu see sensuaalne massaaž, ühine vann või midagi muud – jagage oma nippe ja ideid! Kuidas hoida intiimsete hetkede kvaliteeti ja leida rõõmu üksteise lähedusest? Ootan huviga teie mõtteid ja kogemusi!
Geff Rush 13. november 2023, kl 15.50
Tere! Minu kogemusel on oluline luua intiimsetes oludes tasakaal ja lõõgastumine läbi avatud suhtluse ja koos veedetud aj https://ee.levelsex.com/ Oleme partneriga leidnud rõõmu ühiste huvitavate tegevuste, nagu lõõgastavad õhtusöögid või ühised vannihetked, kaudu. Tähtis on kuulata ja austada teineteise vajadusi ning eksperimenteerida uute asjadega, mis rikastavad lähedust. Samuti aitab regulaarne aeg ainult teineteisele pühenduda säilitada intiimsete hetkede kvaliteeti. Soovin teile kõigile rahulikke ja armastust täis intiimseid hetki!
 
glorius 16. november 2023, kl 09.10
Avatus suhtluses ja teineteise vajaduste austamine on kindlasti alustalad, mis aitavad luua sügavat sidet ja lähedust. Teie jagatud ideed nagu ühised õhtusöögid ja vannihetked on suurepärased viisid intiimsuse loomiseks ja üksteisele lähemale jõudmiseks. Regulaarne aeg ainult teineteisele pühenduda on tõesti oluline, sest see võimaldab süvendada sidet ning hoida intiimsete hetkede kvaliteeti. Soovin teile ka edaspidiseks rahulikke ja armastust täis intiimseid hetki!
 
oot-oot 30. november 2023, kl 02.41
sa oled liikumispuudega pervar, kes elab ema tagatoas. välja näed nagu väga kaua põrandat pühkinud luud, peast oled segi, kriminaalkorras karistatud. mida sa üldse undad siin mingitest intiimsustest. vaata peeglisse juba ja tõde, et ei ole ega tule su elus mingit kebensit. lepi sellega ja kirjuta oma raamatuid ja stsenaariume, kus oled super supermen ja lendad prügikott seljas öise linna kohal.
 
Meie rõõm ja rahulolu on siis, kui riist on anaal-kanalis ja pumpab edas - tagasi 30. november 2023, kl 10.48
Muu elu on tyhi-tähi
 
kadedus on kole uss koledam kui õunauss. ja nii see hull kujutab asju ette kell 2 hommiku ja ründab postitajaid kes pole isegi mina. käitub nagu mu valikud ja elu mõjutaks ja solvaks teda isiklikult. hale ju 30. november 2023, kl 18.47
sa oled liikumispuudega pervar, kes elab ema tagatoas. välja näed nagu väga kaua põrandat pühkinud luud, peast oled segi, kriminaalkorras karistatud. mida sa üldse undad siin mingitest intiimsustest.

ma ei ole pervar . ma elan vanematega. jah mind on kriminaal korras kaks korda karistatud. saa üle eks. ma pole ainuke inimene eestis kes on kaks korda kriminaalkorras karistuatud. ma olen oma vigu kahetsend . ma ei peida end ja oma mineviku erinevalt sinust . näita oma pilti missugune sa välja näed härra bräd pitt. mina ei pea enda nägu varjama. see kellele vastasid ei ole mina sa lollakas. mina ei unda mindit jama siin eksole .


vaata peeglisse juba ja tõde, et ei ole ega tule su elus mingit kebensit. lepi sellega ja kirjuta oma raamatuid ja stsenaariume, kus oled super supermen ja lendad prügikott seljas öise linna kohal.


sina ei tea seda. sa ei näe minu tuleviku sa mõttetu kären. ma ei kirjuta tsenaariumeid. ma kirjutan raamatuid. see tsenaariumi teema on debunkitud. mitte kusagil mitte kunagi pole ma rääkind tsenaariumite tegemisest. ma ei kirjuta raamatuid endast ja kuida olen see või too . nagu näha sa ei tea mu loomingust mitte si ttagi. kui ma leian omale kaaslase siis mega kui ei siis ei. a mis see sinu asi on. ma olen end oma raamatutesse pand aga mitte kunagi pole ma end supermaniks või prügikoti seljas end nendes lendama pannud. aga aitäh ideede eest. eks vüibolla tulevikus teen raamatu nimega prügikoti supermees. ehk saab sellest bestseller kus staarib peter sellers.
 
ja siin stiilinäide vaimuhaigest lollist kes kujutab asju ette ja on 1 teema poni. 30. november 2023, kl 18.48
Meie rõõm ja rahulolu on siis, kui riist on anaal-kanalis ja pumpab edas - tagasi 30. november 2023, kl 10.48
Muu elu on tyhi-tähi
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!