Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
puust ja punaseks lõplikult viimast korda
 
christian oliveri vaimu viimane võitlus 14. jaanuar 2024, kl 17.58
teeme mõned asjad selgeks puust ja punaseks. 1 ma ei ole kibestund. mille peale ma peaks kibestund olema. see ei ole kibestumus vaid see on mul on kopp ees ,et netihiirod ikka pauguvad ja plõksivad anonüümselt ja käituvad nagu ma võlgneks neile miskit. nagu oleks neil õigus mult austust või miskit nõuda. ei ole neil mingit õigust. nad pole tõestand oma saavutusi. nad pole oma päris PÄRIS nime alt undand siin. kui keegi on kibestund siin siis nemad. küll uluvad mu kaalu kallal siis selle kallal nagu ma istuks maksumaksja raha eest ja ei teeks miskit. siis on neil mu kirjaniku karjäär hammaste vahel. siis see ,et teen käepidu suurerinnaliste naiste peale. küll jääb ette neile see ja küll jääb ette neile too. sorry ma olen vaba. ma teen mida tahan. ma ei võlgne teile midagi. teil pole õigust minult miskit nõuda. hakkake nutma.

2. jah ma ägestun ja kutsun neid hulle duellile. sorry mul on siiber sellest anonüümselt netis ja foorumis hüppajatest ja kõvatajatest. nad arvavad ,et on ässad. siis tulgu ja tõestagu. nad ütlevad järvamaa seda ja toda. siis tulgu järvamaale tõestama ja tehku oma ähvardused reaalsuseks mitte ärgu hüpaku ja rääkigu kõva mehe juttu . nad vaid räägivad. mul on kopp sellest ees. ma tahaks ,et see saaks läbi ja sellele punkti panna. sorry kui käib ajudele see ,et mingi vaimuhaige hüppab ja kõvatab anonüümselt netis foorumis. päris elus ei julge muhvigi öelda. ei oma päris nime alt ei julge unnata mu blogis ega gmailis. ei julge debatida. sorry kui keegi pidevalt levitab valesi ja hüppab pidevalt käib oksad laiali foorumis ja netis siis käib ikka pinda küll ja ajab tigedaks. näidaku kui kõva mees ta oma sõpradega on või olgu kuss . ärgu käigu oksad laiali nagu oleks miskit saavutand.


3 see käib ka ajudele kui ähvardatakse mind ja mu inimesi. mind on ähvardatud tappa , tükkideks raiuda, laiaks litsuda vägistada ja nüüd ka on öeldud ,et mu peale sülitatakse . seda ütles mingi nii öelda pensionär. on ähvardatud ka minu inimesi. see jama on kestnud liiga kaua ja liiga kaua on see provokatsioon ja laimu kampaania kestnud. kas ma olen halb kui tahan ,et see lõpeks ÜKSKORD ÄRA. üht või teist pidi. läbi duelli või nõia värgi. ma ei taha kuulda sellist juttu ,et ära vasta siis nad lõpetavad. olen 100000 korda seletand ,et see ei ole nii ja miks . ma ei taha ka kuulda ,et mine politseisse juttu. nad ei tee miskit ega usu mind. eriti veebi politsei seega sel pole mõtet. ja mis juhtuks ka kui läheksin. need hullud on ehk hullaris juba või käivad sealt sisse välja. mida neile tehakse. võetakse netiühendus ära . siis otsivad võimaluse neti saada muud moodi. nad ei saaks karistada eriti niikuinii. seega whats the point.

4 jah mu elus pole erilisi sõpru. jah mul pole vastassugupoolega edu. jah see surub mind alla. a kas ma olen kibestund sellepärast ja õnnelikude paaride nägemine. see ei ole kibestumus. need vaimuhaiged elagu oma perfektses maailmas edasi. kus nad saavad kogu kebensi ja kõik suguhaigused . teada ja mitte teada olevad. palju õnne. mul on väike kirjaniku karjäär. ma ei eelda ,et ma kuulsaks või rikkaks sellega saaks või tuntuks. ma ei tee seda selle pärast. vaid tahtmise ja kire pärast. olen seda terve elu teind. miks ma peaks lõpetama.kas seepärast ,et foorumi hullud ei saa aru miks ma loon . kas see pärast ,et nad ei saa sest aru.

5 viimane asi. jah ma teen käepidu. ja mis siis. kui ma mõne ime läbi vastasoost kaaslase saaks siis guess what. ma teeks ikka vahepeal käepidu. et mitte unustada kust mu tee seksuaalne tee alguse sai. tagasi algallika juurde ,et ei unustaks millest alguse love quest sai. ma olen nostalgiline inimene ja käepidu on osa sellest. ma ei eelda ,et keegi või paljud sellest aru saaks. ma muidugi seksiks oma kaaslasega rohkem duh. seega on kõik öeldud. on öelda veel aga ma ei taha ,et see oleks liiga pikk. juba niigi on see post pikem kui soovisin.

ma ei võlgne sellest foorumist kellegile miskit. tänan aga inimesi neid väheseid kes olid chillid ja kenad mu vastu. mis sest ,et nad minust ja mu võitlustest ja põhjustest päriselt aru ei saanud. elan nagu tahan. teen mida tahan. neil foorumi hulludel ei ole kontrolli minu elu ega loomingu üle. punkt.
 
Kopamees 15. jaanuar 2024, kl 01.05
Ma tahas ka punkti panna, aga ma es tunne tuud õiget õigekirja olin koollis väga halb õpilane,puudulike hinnetega . Niitõttu ma es iks ei saa tuda punkti säia panna !
 
surnud argument ja ei ole teemasse ega relevent . tule kohale oma 8999 kilose mma sõbraga vaatame kui kõvad mehed päris elus olete 15. jaanuar 2024, kl 07.44
Ma tahas ka punkti panna, aga ma es tunne tuud õiget õigekirja olin koollis väga halb õpilane,puudulike hinnetega . Niitõttu ma es iks ei saa tuda punkti säia panna !


surnud argument autist head aega
 
see on internet autist kirjutan nagu tahan ja nagu oskan 15. jaanuar 2024, kl 07.45
tule välja oma mma sõbraga tulge võitleme surmani vaatame kes on netihiiro ja kes mitte.
 
Võitleja, MMA 20. jaanuar 2024, kl 01.46
Kohtusime tunnistajatega ühes Tallinna võitlusklubis, et võidelda elu ja surma peale. Kuid viimasel hetkel hakkas see Munzu või Röndzu või Khröndzu põdema ja ütles, et ta vabandab ning - et ei tea, kuhu sattunud on (mu pungis lihased vist hirmutasid teda väga) ja ühesõnaga palus vabandust.

Ning põlvili palus, et keegi talle viga ei teeks (muide, ta oligi äbarik, ehkki tugevasti rasvunud, ka selge kuseloik oli pükstes aimata = vist suuremast hirmust) ning OLI NÕUS ALISTUMISE MÄRGIKS SUHU KAHMAMA JA LAHTI IMEMA.

Kuna ma olen juhuslikult ka gay ning kohati ka lausa bi, soovisin lisaks ka purset talle tagumikku koos eesnäärme massaažiga ning ta oli nõus. See oli ülimõnus!!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!