Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
majast korterisse?
 
Segaduses mina 27. jaanuar 2024, kl 08.18
Hea meelega kuulaks teie mõtteid ja arvamusi, sest peas korralik segadus.. kuidas edasi.
Meie pere eesmärk oli alati majja kolida ja selle me ka saime. Nüüd aga soovime veidi asukohta siiski vahetada, kuid laual on mitmeid võimalusi. Kas hakata maja ehitama uude rajooni, aga see tähendaks, et laenumakse jääks samaks. Elu kallidus aga annab täiega juba tunda ja tunnen nagu üleliigset raha kõrvale panemiseks ei jääkski väga kätte, kuid eks eiribor ilmselt tiba ikka langeb.
Samas võiksime saada endale unistuste maja ja suurepärase asukohaga. Või kolida hoopis mingiteks aastateks korterisse. Laenumakse vahe oleks päris korralik 600-700€ ja see tundub suur summa, mida saaks kasutada reisimiseks ja mis iganes.. Küll aga tundub mõte korterisse minna ahistav :( Samas kujutan ette, et korteris võiks 4-5a elada ja siis ilmselt tahaks ikkagi majja tagasi.
No vot ja siin siis nüüd oleme, ei tea, mida teha…
huvitav oleks lugeda millised teie mõttes või kogemusedki on olnud sarnasel teekonnal.
 
??- 27. jaanuar 2024, kl 22.42
Oleneb, mis põhjusel. Ehitada uut maja, omades vana maja?
Kui uus maja teil 100%liselt valmis saab, mitte pooleli ei jää, jah, ehitaks uue maja. Korterisse koliksite siis järelikult pärast vana maja müüki ja enne uue valmimist, siis oleks normaalne. Muidu aga ei näe põhjust müüa vana maja ja minna korterisse, kui eluliselt (lasteaiad, koolid, töö vms) kaugel pole või transpordivõimalused- teede lumest puhastamine kehvad.
 
Segaduses mina 28. jaanuar 2024, kl 13.50
Korter annaks võimaluse vähemalt 2x väiksemaks laenumakseks. Alles jäänud raha saaks kasutada sellistele tegevustele, mis hetkel nõuaks pigem kogumist. Euribor ja üldine elu kallidus annan hetkel kuidagi vägagi tunda ja korteri valik tundub kohati nii ahvatlev.
Aga mõte korteris elamisest tundub jällegi ahistav. Pole seda tunnet, mida maja pakkub. Lihtsalt keeruline mõelda, kas see, et saaks perele
rohkem llubada kaalub ülesse selle majas elamise tunde ja privaatsuse.
 
siis ikka 31. jaanuar 2024, kl 19.45
Segaduses mina Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Korter annaks võimaluse vähemalt 2x väiksemaks lae
> numakseks. Alles jäänud raha saaks kasutada sellis
> tele tegevustele, mis hetkel nõuaks pigem kogumist
> . Euribor ja üldine elu kallidus annan hetkel kuid
> agi vägagi tunda ja korteri valik tundub kohati ni
> i ahvatlev.
> Aga mõte korteris elamisest tundub
> jällegi ahistav. Pole seda tunnet, mida maja pakku
> b. Lihtsalt keeruline mõelda, kas see, et saaks pe
> rele
> rohkem llubada kaalub ülesse selle majas e
> lamise tunde ja privaatsuse.

Jätke see maja, mis on, selles asukohas ja tegevusi tehke siis perega kusagil mujal.Laenumakse ei saa väga suur olla, kui maja varem ostetud võrreldes praeguste majadega. Sellest rahast, millest jääb üle, kuna ei ehita uut maja, elate vanas, saate reisimas käia.
Arvan, et korter pole sulle, kuna kirjutad selliselt.
 
vaadakene 05. veebruar 2024, kl 14.10
Oma uhke majad ja see selline on ainult jõukatele, kellel on sissetulek üüratu. Kui suured laenud kaelas siis peavad olema ka suured palgad, et ise hätta ei jääks ja maksud saab makstud. Muidu ei nii ei naa. Korteris on hea elada sellises kohas , kus igakuine maks pole väga kõrge ja korteri suurus vastab elementaarsele vajadusele.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!