Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Õppige elama! Räägib oma eluga heal järjel olev mees
 
Elukunztnic 31. jaanuar 2024, kl 20.52
See aga on minu suur õnnistus ju siin - vaimupuudega inimesena hullan siin foorumis kuidas ainult tahan - lalallalallalaaa.. Ja käib jätkuvalt üks igavene pepu-kõuekõmin.. Mul püksis aga kraktor jäme-juurikas, mis tahab pursata nii väga suurerinnaliste erotsi kaunitaride peale. Naistega ma ei viici jännatagi, nad vist mind ei taha ka väga, kuna elan pekipolstris. Ise olen elukesega väga rahul , tööl ei pea käima. Päevad läbi teen kunsti ja liigutan eesnahka edasi-tagasi. Mõnus pingevaba pakett ju..
 
okei järjekordne gimmick järjekordne muinasjutt 03. veebruar 2024, kl 12.49
ei vitisind lugeda . ma ei tea kas teeskled mind või ei siin postis. mind ausalt isegi ei koti enam ,et need munzud mind teesklevad. whatever dude.
 
Tere! Mitte gimmick, vaid taas múnnik Mundziku perśes nagu ta seda üliväga armastab ja kõikjalt noolib, et saada harva gimmickut, aga tihti múnnikut oma perśe!! 05. veebruar 2024, kl 01.50
Teadja äss on röökinud..

Rohkem vastata pole vaja kui nii lugupeetud inimesed on kõik paika pannud ja ära otsustanud ning tõestanud! Aitäh.
 
ei vitisi lugeda su saasta . sa ahvid ja kordad mu sõnu kuid sa ei tea mida need päriselt 05. veebruar 2024, kl 16.21
tähendavad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!