Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
tegin tekken tag tournamendi ära netis . ei tea mis raskus aste oli. tegin mängu läbi
 
KUNINGAS JUMAL PEAMINISTER PRESIDENT ÜHES ISIKSUS 07. veebruar 2024, kl 18.41
seega ma olen jumal ja kuningas. ja väärin kõiki parimaid naisi. mitte ükski foorumi isehakand kuningas ja ässade äss ei suuda teha mida mina. vähemalt mitte nii stiilselt. ma tegin mängu läbi ma olen elav legend elav jumal elav kõik. mulle peaks tegema ausamba selle eest. naised jätke oma luuserist mehed sest nemad ei suuda tekken tagi läbi teha. ma olen lihtsalt kõige parim ja targim ja õigem inimene maailmas. ma olen maailma hämmastavaim mees praegu. tehke järgi netihiirod.
 
netihiiro 15. veebruar 2024, kl 22.50
kle lollakas pekikere, mine vaheta oma võidunud trussad välja. ja möödaminnes kiika ühtlasi peeglisse, kust vaatab vastu maailma kõige lollim nägu. pretensioonid esita oma kahtlastele vanematele, kes sellise mitte kõige kaunima ja taibukama isendi siia ilma sigisid, kuna ei jätkunud raha kondoomidele raskel ajal. kaastunne teile kõigile
 
surnud teemad ammu debunkitud sina mind ei kamanda 16. veebruar 2024, kl 16.25
ma teen mida tahan ja mingi si tane pedofiil ei kamanda mind. mine ahista blogijaid ja nende lapsi ja peresid mitte ära hüppa siin. tead ju ,et sust pole tolkugi päris elus ja sa ainult jahvatad siin. tegudeni kunagi sa ei jõua..... ainus netihiiro oled sa oma sõpradega....
 
see et 16. veebruar 2024, kl 23.41
lollakas pekikere üritas ässata ja jälle nägupidi mudas. kaastunne ta emmele tõesti. sünnitas, kasvatas ja välja kukkus mingi käkk, kellest elus tolku ei ole. sellisest tolgusest pole kellegi rõõmu. istub arvutis ja pritsib tatti, elu tuhiseb samal ajal vilinal mööda. vaene ema, kellele poeg kunagi vanaduses mitte abiks, vaid kaikaks kodaras on.
 
YOYOYOYOYO KEDAGI EI KOTI sa ei ütle miskit uut naguinii sa tola 17. veebruar 2024, kl 09.45
samal ajal kui ma KICKISIN ÄSSSI vanas sega genesise mängus nimega zoom. sain neljandasse tasemesse wow. ma olen nii kura muse andekas . eelmine kord sain kolmandasse tasemesse. peaaegu sain viiendasse. olen tekken tagi veel kaks korda läbi teind. mitte ühtegi tegelast ei unlocking . jama noh. lolloo 6666 saatan. ma olen selline MLG major league gamer noh . kutt ma räägin nohhhh. eitedele meeldivad mängurid ja nohikud kutttt... niidab nagu loogu aga mittte nagu priit loogu. luuletajad ja kirjanikud ja kunstnikud lähevad ka eitedele peale eriti tundmatud ja need kes ei aja kuulsust taga. jah ma olen kurvikas. olete kadedad ve te lollakad kondikubud. lol olen medievilis ka suht kaugel vist.....ma nii andekas u mad brooo
 
YOYOYOYOYOOY BRIAN ANGELS SIIN 17. veebruar 2024, kl 09.47
naljakad kommentaarid vaimuhaige. kas ma peaksin su kommentaarid ära raamima ja seinale panema ,et mu sugulased ja vanemad saaks naerda kuida räägid asjadest millest effigi ei tea. kuhu seinale peaks su kommentaarid raamima. kas enda magamis toa või teleka toa. kas peaks olema kullast või hõbedast raam. mis toas feng shui kõige parem on ka..... sest sa selline ekspert seepärast küsin :)
 
see mõttetu rasvapall orikas siga 17. veebruar 2024, kl 11.49
sai skeleton krews marsi tasemele. oi kui hea on olla mõttetu loll haisev siga eks käreneid ja foorumi pedofiile tigedaks ajab .
livin a vida locaaa. loll 666 saatan.
 
ja kus meie delfi debiilik on ja otsustaja ja ässade äss nüüd 17. veebruar 2024, kl 13.12
üks pidi nii kõva mees ja lai leht olema a pole kedagi. mõtleb vaid sõja lugusi välja kuida tegi mulle ära niimoodi ja naamoodi aga KARM reaalsus on see ,et see si tt ei tulnud kohalegi. nüüd leelotab kuida tegi seda ja toda. reaalsuses pole ta miskit teinud ja kohale tulnud. ei duellile ei debatile. see ongi su kangelane ja su isand ropp raivo. sama mõttetu luuser nagu sa isegi. meeldib kuida mind vältisid ja nüüd kõvatad ja mängid laia lehte ropp raivo. kust sa selle julguse said ka. kas tiit andis sulle veidi kangemat kraami ,et meri põlvini nüüd... me kõik teame kui kõva mees on tiit kui tal 100 grammi sees kas pole....
 
ja kus see liis haaveli vend abikaasa on kes pidi mulle haua kaevama 17. veebruar 2024, kl 14.33
kaua ma ootama pean mul on palju tegemist. eks kui ta tuleb löön tal nina kuklasse ja sina pi ider laimaja süüdi lavastaja oled järgmine kellel nina kuklasse lüüakse......

seega peida end hästi netihiiro ja anonüümne kusik. mine tea kus kangi all luuki saad...
 
mina ei pea midagi ega kedagi kartma 17. veebruar 2024, kl 14.43
sest ma ei ole ahistaja ega pedofiil. erinevalt sinust. ma ei pea terve oma elu üle üla vaatama ega keegi mul nina kukla lüüa ei taha. sa ei saa sama öelda ega ju anonüümne netihiiro. miks peidad oma anonüümsust. mina ei pruugi sul nina sisse lüüa aga kindlasti on sul palju teisi inimesi kellega oled huianud. ise tead mida sa korda saatnud oled.
666 saatan. karma saab su kätte sa väike li mbu :)
 
ütle ausalt sa loll pedofiil kas sa tõesti arvasid ,et jään süüdi sinu ja su sõprade toime pandud ahistamises. 17. veebruar 2024, kl 16.27
kas sa loll autist arvasid ,et lähen vangi sinu ja su lollide taunide sõprade tegude eest . kas sa tõesti arvasid oma sõpradega ,et ma ei räägi kunagi tõtt ,et mida sa ja su sõbrad tegid blogijale ja ta lastele. kas sa tõesti arvasid .et võid öelda selliseid rõvedusi ,et müüd nad s e ksi orjadeks ja ,et nad näevad kleidis head välja jne. kas sa arvasid ,et keegi reaalselt usub ,et ma ütleks selliseid rõvedusi. kas sa arvad ,et keegi usuks ,et ma lubaks selle blogija emaka ratika peale kuivama panna. ma ei ütleks selliseid asju. neid asju ütlesid sina oma sõpradega üritades taas mind süüdi lavastada. üritades seda kasuliku idioooti blogijat ja tunnistajad kes on ka kasulik idioot uskuma panna ,et selle kõigi taga olen mina. nad jäid seda uskuma sest nad ei ole eriti targad. a mind ei mõistetud süüdi. mind ei pandud vangi. mind ei pandud hullarisse. kuida see tunne on. kas see närib sind seest kõvasti.

ja kus on neeed su tõendid ,et ma panin toime ahistamise mida ma toime ei pand. kus on need su tunnistajad ka. kas nad on välja mõeldud inimesed. kas nad eksisteerivad üldse.... kus oli see tunnistaja siis ka kui teist korda kohtus käisin. miks ta kohale ei ilmund ka......

see asi on olnud läbi alates 2017ndast aastast kui mind õigeks mõisteti. ja kuida on lood selle artikliga mis oli suht ühepoolne ja kus ajakirjanik ei adu seda teemat ja ajas mingit soga õhtulehes.
su väike plaan ei läind läbi. ei õnnestund. ma olen elus. ma olen vaba. sa ei saaa seda kuidagi muuta.
 
okei viamuhaiged klounid vaba mikri aeg on lõppenddd... 17. veebruar 2024, kl 17.54
kuna te tahate rääkida jama minu emast ja perest siis miks ei või ma sama teha teie ema ja perega. mulle meeldib võidelda tulega tule vastu seeega here it goes.
su ema oleks võinud teha abordi. sinu ja sinusuguste sünd on ilmselt suur viga. ainus mis sa teed on valetamine . laimamine ja ahistamine . seda teed sa oma sõpradega anonüümselt sest oma päris nime alt sul ei ole julgust ägiseda . olen seda 100 korda tõestand. sa ei ole aus ja õige inimene nagu sa väidad. sa ei saa väita ,et oled aus makssu maksja ja kõva tööinimene samal ajal end varjates anonüümsuse taha.

ja kui ma olen nii halb ja paha ja netihiiro ja tühikargaja siis mks ma ei peida kes ja kus olen. miks ma ei peida oma saavutusi. miks ma ei peida oma mineviku vigu. miks ma olen teile andnud võimaluse minuga debattti- duelli pidada.

teie ema on üks mõttetu mollusk. tal on kindlasti 9 rinda ja 200 lõualotti ja teie isa . on kindlasti naise peksjast alkohoolik kes istub diivanil käsi püksis ja vaatab münheni bayerni ja londoni chelsi jalgpalli mängu. ta kindlasti kasutab teie ema pead jalgpalli, poksikoti ja korvpallina.

teie pere on kindlasti kari kirbukotte . neil on rohkem puuke ja kirpe kui koertel. nad kindlasti söövad koera ja kassi krõbuskeid kuna neil ei ole miskit muud süüa ja millekski muuks raha. olete kindlasti liiiga lollid ,et tööle minna ja liiga rumalad ,et taodelda endale gruppi ja invaliidsust. teie lapsed on kindlasti 9 pea ja 666 sabaga . neil on kindlasti 3 silma. te olete nagu need olendid vale pöörde filmidest.

teie vanavanemate nahk on kortsus ja sinine ja lohverdab mööda tolmust põrandat.

teie lemmikloomadel on väär arenguga pojad . neil on 90 käppa ja 100 saba . nad paljunevad nagu jänesed kellel on kromosoonid puudu. teie toidu laual on vaid hallitanud leib sest muu jaoks ei ole teil raha. seega te elate end foorumis teiste normaalsete ja ausate inimeste peal välja.


mina olen aus töökas inimene. mina aitan oma vananevaid vanemaid samal ajal kui teie foorumis pihensit peate ja moka lota laata peate. ma olen ilus kena kurvikas inimene ja mees parimates aastates kellel elu ees. mul on palju maagiat ja talenti oma ühes küünes rohkem kui teil terves teie mõttetus õnnetus perekonnas. riided on teil ka prügikastist leitud.

teie jutt on nii rõve nii kole. kui valaks bensiiniga üle põle rsk põle. võite end mobiil telefoniga panna põlema kuid teil pole raha ,et osta telefoni millega lutsu visata. isegi puust telefon käib teil ka üle jõu. te olete kärnkonnad kes tahavad kurgedena lennata ....
 
oot-oot 18. veebruar 2024, kl 01.31
sa oled siin päev läbi mingit debiilset iba ajanud ja väidad meile, et oled kasulik nii ühiskonnale kui perekonnale? mitu tundi sellest ajast sa oled midagi ühiskonnale tagasi andnud?
mõttetu puuk oled maksumaksjate kaelas. puudega inimestega toetused tuleb raudselt üle vaadata. siin kärad, et oled ässade äss ja kui raha vaja, siis käsi nii pikalt ees, et silmapiirini ei ulatu. paks meherojusk, kes sa ühiskonna arvelt elad, hoia oma priske suu koomal.
 
sina inimrämps küll ei oot ottata. sa ei ole see inimene sorry not sorry 18. veebruar 2024, kl 07.40
sa oled siin päev läbi mingit debiilset iba ajanud ja väidad meile, et oled kasulik nii ühiskonnale kui perekonnale? mitu tundi sellest ajast sa oled midagi ühiskonnale tagasi andnud?

1 tõde ja faktid ei ole debiilne ila. tõde ja faktid on tõde ja faktid. vahet pole kas teadvustad neid või saad neist aru või ei. jah ma olen kasulik ühiskonnale aga sina oma sõpradega ei ole. jah ma olen kasulik oma perekonnale. ma olen kõike seda seletanud 100 korda juba. ma ei usu ,et ma pean sulle hakkama aru andma mitu tundi ma olen ühiskonnale tagasi andnud. ehk kui lõpetad vaimuhaige pedofiil olemise siis ehk mõtlen kas vastan sellele küsimusele. aga olen küllalt tagasi andnud. saad sa autist aru ,et nende postituste tegemine võtab kõige rohkem minut..... mitte terve päev..


mõttetu puuk oled maksumaksjate kaelas

surnud arutatud debunkitud teema


puudega inimestega toetused tuleb raudselt üle vaadata
eks sa esita kaebus siis puudega inimeste liidule . mina olen oma puude astme ausalt saanud mitte nagu mõni aga esita kaebus siis.ehk neid kotib ja vaatavad TERVE süsteemi üle sest sul on ühe inimesega probleem ja sellel inimesel on juhtumisi puue.....


. siin kärad, et oled ässade äss ja kui raha vaja, siis käsi nii pikalt ees, et silmapiirini ei ulatu. paks meherojusk, kes sa ühiskonna arvelt elad, hoia oma priske suu koomal.

sorry pedofiil seda teevad sinu sõbrad mitte mina.. sinu sõbrad käravad ,et on ässade ässad. pole vaja taas asju sassi ajada vaimuhaige. mis pikalt ees . millest sa räägid üldse. olen ma kusagil annetusi ja raha kerjand. riik toetab puudega inimesi nagu peab. amuidugi olen milionär sest saan riigilit MINIMAALSET puude toetust.......jah ma olen ülekaalus. saa üle. paksud inimesed eksisterivad. kerge ülekaal omg kui jube. a mina pean sellega elama selle kaaluga mitte sina. ma ei ela ühiskonna arvelt. see on surnud teema. ma olen kõike seda seletand. mina ei pea midagi koomal hoidma. sorry ma ei allu vaimuhaige pedofiili ehk siis sinu käskudele. ainus kes siin oma suu peaks eemale hoidma ja on muidu sööja oled sina. sorry ma ei ole muidusööja seepärast ,et omg riik toetab abivajajaid ehk puudega inimesi ja vanureid. kas tahad ka neid muidusööjateks kutsuda. ma olen oma puude astme ausal teel saanud ja soovin ka minna tööle. aaah las ma arvan. kes võtab kaks korda kriminaal korras karistatud inimest tööle. a ma küsin vastu kes siis miinimum palga tööd teeb. kas sina. kas vasiiili. kas muhmeed kas mokele membe. kes seda teeb ahhh... mmmhhh oskad vastata ... aga mida sina teed . kuida sa oled ühhiskonnale kasulik ja oma perele sa anonümne netihiiro. oottt OOTTT OTTT ma kuulen miskit

SEE ON VAIKUS JA KRIKETID.
 
Õige ässade äss 18. veebruar 2024, kl 10.31
Mul oleks häbi mingeid toetusi soovida. Looksin Sinu asemel suure eduka firma, mitte ei koguks kodus rasva ja peaks “pihupidusid”. Kuluta see energia parem näiteks inglise keele õppimise peale. alustades näiteks lihtsatest sõnadest nagu “kären” ja “gimmick”. Jõudu ja edu! Päike püksi!
 
sa ei ole ässade äss sa oled anonüümne pedofiil ja netihiiiro 18. veebruar 2024, kl 10.44
Mul oleks häbi mingeid toetusi soovida. Looksin Sinu asemel suure eduka firma, mitte ei koguks kodus rasva ja peaks “pihupidusid”.

mina ei ole midagi soovind. riik toetab abivajajaid. eks mine ja loo siis oma edukas firma. kes sul seda teha keelab. sa ju tegija ja ässade äss. jah ma olen ülekaaluline. saa üle. ma pean selle kaaluga elama mitte sina. kaua saa räägid seda surnud ja leiertatud teemat. edu su firmaga siis i suppose.... ma taaskord teen mida tahan. mlllal tahan. kas jõuan kuhugi või ei ei ole sinu asi.


ma pole anonüümne pedofiil ja ahistaja seega see on ka asi ma usun ja miskit väärt. kas pole sa blogija ja ta laste ahistaja.

. Kuluta see energia parem näiteks inglise keele õppimise peale. alustades näiteks lihtsatest sõnadest nagu “kären” ja “gimmick”. Jõudu ja edu! Päike püksi!

ma õppisin koolis inglise keelt. ma ei kuula sind sest sa oled anonüümne luuser ja ma teen mida tahan. sina ei otsusta mida ma oma elus teen või ei ja kuhu oma energiat raiskan. ma tean neid sõnu nagu kären ja gimmick. sina õpi ära lihtsad eesti keelsed sõnad nagu vaimuhaige ja pedofiil sest seda sa oled. ma tean mida tähendab kären ja gimmick. kui ma neid sõnu ei teaks siis ma ei kasutakse neid. ma ei vaja sult päikest ega jõudu sest ma ei ole su pedofiilist sõber.
 
tulin siia .et kirjutada seletuse ,et miks ma end ässaks ja kuningkaks kutsusin 18. veebruar 2024, kl 10.48
ma tegin seda oma video mängude saavutuste pärast. ma ei tea mitu korda ma pean kordama ,et see on minu show. minu elu. minu maailm. kui kõrben siis on see minu assi ja minu probleem. mina kontrollin oma saatust mitte teie. ma ei kuula mingite anonüümsete tobude juttu ega nõuandeid sorry not sorry. ma usun ,et tegin selle juba selgeks sada korda. kui mu kaal mu siit ilmast viib siis oh well. eks 34 aastat ole ka miskit. ausalt ei arvand ,et nii kaua elan pealmiselt vilets tervis aga ma ei hakka detailidesse laskuma sest mu tervis ei ole teie asi ja mu tervis oli vilets enne kaalu tõusu. mis oleks kui ütleksin ,et ma pole alati olnud paks. ma olen koolis ingliskeelt õppind ja mul oli hea õpetaja . selle teema jätan sinna paika.

kui ma jõuan kuhugi siis jõuan kui kõrben siis kõrben. see ei ole teie asi teie mure vaid minu.
sain zoomis 6ndasse tasemesse. seega kes on ässade äss. mitte teie. ja lõpetan selle kommentaari sellega ,et teie ei ütle kus ma oma energia panema pean. mul on kohti kuhu seda panna. ma olen algaja voodo nõid ma olen kirjanik kunstnik luuletaja ja sportlane . need on kohad kuhu mina oma energia panen. sina si tt aga tee oma firma kui saad. mul suht kama kaks. tee mis tahad oma eluga aga jäta minu elu mängust välja ja rahule.....

ma kas upun või ujun ja see on minu asi mitte sinu ega teiste...sägens tropp.
 
hmmm 18. veebruar 2024, kl 22.11
tulin siia .et kirjutada seletuse ,et miks ma end ässaks ja kuningkaks kutsusin Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> ma tegin seda oma video mängude saavutuste pärast.
> ma ei tea mitu korda ma pean kordama ,et see on m
> inu show. minu elu. minu maailm. kui kõrben siis o
> n see minu assi ja minu probleem. mina kontrollin
> oma saatust mitte teie. ma ei kuula mingite anonüü
> msete tobude juttu ega nõuandeid sorry not sorry.
> ma usun ,et tegin selle juba selgeks sada korda.
> kui mu kaal mu siit ilmast viib siis oh well. eks
> 34 aastat ole ka miskit. ausalt ei arvand ,et nii
> kaua elan pealmiselt vilets tervis aga ma ei hakk
> a detailidesse laskuma sest mu tervis ei ole teie
> asi ja mu tervis oli vilets enne kaalu tõusu. mis
> oleks kui ütleksin ,et ma pole alati olnud paks. m
> a olen koolis ingliskeelt õppind ja mul oli hea õp
> etaja . selle teema jätan sinna paika.
>
> kui
> ma jõuan kuhugi siis jõuan kui kõrben siis kõrben.
> see ei ole teie asi teie mure vaid minu.
> sain
> zoomis 6ndasse tasemesse. seega kes on ässade äs
> s. mitte teie. ja lõpetan selle kommentaari selleg
> a ,et teie ei ütle kus ma oma energia panema pean.
> mul on kohti kuhu seda panna. ma olen algaja vood
> o nõid ma olen kirjanik kunstnik luuletaja ja spor
> tlane . need on kohad kuhu mina oma energia panen.
> sina si tt aga tee oma firma kui saad. mul suht k
> ama kaks. tee mis tahad oma eluga aga jäta minu el
> u mängust välja ja rahule.....
>
> ma kas upun
> või ujun ja see on minu asi mitte sinu ega teiste.
> ..sägens tropp.

Ära võta südamesse neid lollusi. Kui teed oma firma, oled konkurent, kellest vaja üle olla,kui oma firmat ei tee, on nemad paremad. Reaalsus on see, et normaalsed inimesed ei sõimle selliselt ja päikest püksi ka ei soovi:)
 
Sägens Tropp 19. veebruar 2024, kl 00.21
Muutsin oma nimed nyyd ära. Palun kutsuge mind selliselt ja helistage, kui kubememudi soovite sinna alla!
 
sina kären ei otsusta mis on normaalne või ei 22. veebruar 2024, kl 14.20
Ära võta südamesse neid lollusi. Kui teed oma firma, oled konkurent, kellest vaja üle olla,kui oma firmat ei tee, on nemad paremad. Reaalsus on see, et normaalsed inimesed ei sõimle selliselt ja päikest püksi ka ei soovi:)

ütle seda oma mitte sõpradele kären ja mind ei koti need firma teemad. ma vist ütlesin juba

Muutsin oma nimed nyyd ära. Palun kutsuge mind selliselt ja helistage, kui kubememudi soovite sinna alla!

minu teesklemisega ei võida sa miskit .
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!