Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Seksuaalsuse roll elus: vaatenurgad, kogemused ja mõju
 
Wered 08. veebruar 2024, kl 11.14
Seksuaalsus on inimkogemuse oluline osa, mõjutades mitmesuguseid eluvaldkondi. Alates suhetest ja füüsilisest tervisest kuni emotsionaalse heaolu ja ühiskondlike normideni on seksuaalsuse roll mitmetahuline ja keerukas.

Milline on teie seisukoht seksuaalsuse tähtsuse kohta elus? Kuidas see aitab kaasa teie üldisele heaolule ja rahulolule? Kas on konkreetseid viise, kuidas seks suurendab teie suhteid, lähedust ja ühendust teistega?
Geff Rush 09. veebruar 2024, kl 08.54
Seksuaalsus on minu jaoks oluline https://ee.pornvideos.xxx/ osa elust, mis mõjutab mitmeid eluvaldkondi. See toob kaasa läheduse, intiimsuse ja rõõmu, mis omakorda aitab kaasa üldisele heaolule ja rahulolule. Seksuaalsuse kaudu saame luua sügavamaid ja tähendusrikkamaid suhteid teistega ning tugevdada ühendust partneriga. See võimaldab avatud suhtlemist, vastastikust austust ja emotsionaalset lähedust, mis on olulised tegurid suhete edukuses. Samuti aitab seksuaalsus meil paremini mõista iseennast ja oma vajadusi ning avardab meie arusaama intiimsusest ja armastusest.
 
montex 04. märts 2024, kl 14.55
Avatud suhtlemine, vastastikune austus ja emotsionaalne lähedus, mida seksuaalsus võimaldab, on tõepoolest olulised suhete tugevdamiseks ja edukuse tagamiseks. Lisaks aitab seksuaalsus meil paremini mõista iseennast ja oma vajadusi, aidates kaasa eneseteadlikkusele ja enesearengule.

On oluline, et seksuaalsusest räägitaks avatult ja austusega ning mõistetaks selle mitmekesisust ja tähtsust meie elus. See aitab kaasa tervislikele suhetele ja üldisele heaolule.
 
selge see 05. märts 2024, kl 02.37
see kõik käib normaalsete inimeste kohta. aga mida siin pideval iniseb mingi ratastoolis pervar, kes on kuuldavasti nii pedofiil kui ka homo, vot sellest aru ei saa.
ja mida selle kohta arvab su ema? see punkt oleks ka huvitav.
 
Palun vastust küsimusele! 05. märts 2024, kl 16.32
Kes-mis seksuaal oled sa siis, kui paned voodis naist vit’tu, aga samal ajal trukib teine mees sulle pers’se?
 
Mõnumulk? 06. märts 2024, kl 00.30
Kas on õige vastus?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!