Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
siit lahkumine ja eemal olemine on raskem kui peaks olema. morbiidne uudishimu näha kui madalale selle foorumi lollid langevad aga on aeg edasi liikuda mul
 
kari lautor 01. märts 2024, kl 17.07
andke teada kui teil on peale gimmickute ja ühe teema poni jahu ja teesklemise miskit päriselt öelda. midagi millel on kaalu. see jama mis praegu ajate on tühi jutt. sellel ei ole kaalu. te vaid teesklete mind halvasti. pannes mulle sõnu suhu mida ma ei ütleks kunagi.

ahvite mu sõnu mida ütlen a te ei saa aru mida need sõnad tähendavad. loodan ,et kui naasen KUI NAASEN on teil miskit tõelist ja kaalukat öelda. sama ütlen selle foorumi kärenite kohta kes isegi oma enda eksistentsi eitavad.

kui te vabandate siis lähen oma elu edendama . teie aga mädamege siia maha siia foorumisse ja lämbuge oma viha ja kadeduse sisse......
 
Maailma Kuningas 02. märts 2024, kl 01.14
Just õige mõte - palun lahku mu planeedilt! Kui ikka käituda ei oska ja mõistust pole antud ning igapäevaselt mõttetut soga siia kirjutad, siis head teed Sul minna!Mu kuningriigi targad nõunikud on juba tüdinud sellest, et iga jumala päev mingisugusele isehakanud Mundzikule tarkadest mõtetest kubisevaid “korralekutsuvaid kirju” kirjutada… Adjöö, musjöö, ära enam kunagi naase jah - see ei tee kellelelegi head!
 
uiui 02. märts 2024, kl 01.51
suur lahkuja suure kerega, kes siit igavesti lahkub. korja juba oma kirjaoskamatu iba kokku ja lahkugi siit igaveseks. plaksutajaid on rohkem kui metsas seeni.
 
blablablaaaa vaimuhaigeeeee sa ajad sama juttu nagu varem blablaaa 02. märts 2024, kl 07.28
suur lahkuja suure kerega, kes siit igavesti lahkub

debunkitud argument


kes siit igavesti lahkub. korja juba oma kirjaoskamatu iba kokku ja lahkugi siit igaveseks. plaksutajaid on rohkem kui metsas seeni.

debunkitud pseudo ja mitte argument
 
jällle loll pedofiil mõtleb asju välja ja on netihiiro ei miskit uut päikese all 02. märts 2024, kl 07.30
Just õige mõte - palun lahku mu planeedilt! Kui ikka käituda ei oska ja mõistust pole antud ning igapäevaselt mõttetut soga siia kirjutad, siis head teed Sul minna!Mu kuningriigi targad nõunikud on juba tüdinud sellest, et iga jumala päev mingisugusele isehakanud Mundzikule tarkadest mõtetest kubisevaid “korralekutsuvaid kirju” kirjutada… Adjöö, musjöö, ära enam kunagi naase jah - see ei tee kellelelegi head!


oi pedofiil ja giimmicku ja formula tegija tunneb end vapralt ja kõvarab jälle .

surnud debunkitud argumendid blablabla autism miskit blabla vaimuhaigus blablablaaaa ei miskit uut sama stt jälle
 
Kären osavõtlik 02. märts 2024, kl 11.24
Kuule, kulla Mundzu-poiss - asi peab olema ikka tõsine, kui juba isandatest suurim - Maailma Kuningas, sõna võttis. Ehk oleks ikka targem nii teha nagu ta palus. Mina küll kardaksin nii mõjukate isikute viha.
 
ära ägise ma teen mida mina tahan mitte seda mida sa ja su sõbrad tahavad 02. märts 2024, kl 13.30
Kuule, kulla Mundzu-poiss -

see ei ole mu nimi.

asi peab olema ikka tõsine, kui juba isandatest suurim - Maailma Kuningas, sõna võttis.

pedofiilid ja vaimuhaiged ei ole kuningad ja mind ei huvita mida mingi isehakand kuningas võttis või ei võtnud.


Ehk oleks ikka targem nii teha nagu ta palus. Mina küll kardaksin nii mõjukate isikute viha.

ma ei kooguta ja ma ei kummarda ei sinu ega sinu vaimuhaigete ja pedofiilist sõprade ees. ma ei ole ropp raivo. saa aru juba. ma ei karda mingite pedofiilide ja vaimuhaigete viha. ma ei ole selgrootu limusk nagu sina. kus iganes millal iganes ja mis kell. ma ei karda su isehakkand kuningatest sõpru.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!