Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
elu edendaja . selle tegija mida tahan
 
mõmmmmõmmm 02. märts 2024, kl 17.36
ma igatahes . jätkan oma tööd skorpion rock 5 kallal. taaskord kirjutan kire pärast mitte raha ja kuulsuse pärast. usun ,et mõned siin foorumis pole aru sest saand ikka. a krt nendega siishhh. ma ei vaja siit foorumist kellegi heakskiitu. ei saa aru miks sest ei saada ikka aru a krt sellega.

järgmisena võtaksin ette lost sword next generation 2 või fists 16 võitluskunstide turniiri raamatu. tore on kunsti teha kui ei pea muretsema ,et kui palju sellega teenin ja kas kellegile meeldib või ei. pole seda nõmedat muret ja hirmu... ma kirjutan oma raamatud ise. ma ei vaja variautorit. paljud päris kirjanikud seda öelda saavad.
taaskord mu kunst raamatud ei ole miskit erilist. olen esimene kes seda ütleb. ma olen väga enesekriitiline.

olen ka video mängudes päris hea . koolis kiusati tekkeni fännolemise eest. olen ikka tekkeni fänn ka täna. seega kiusajad ei võitnud... go figure.

eeldan ,et tehakse mind maha ja öeldakse igasugu valesi minu ja mu inimeste kohta. oleks ime kui seda ei juhtuks. öeldakse ,et kuida ma pean elama kuida ei. mida pean tegema või ei siin foorumis. kuida see nende ütlejate asi on ja miks ma neid kuulama peaks ma ei tea. mu elu ei mõjuta nende elu ja -edu- seega miks iriseda asjade pärast mis ei muutu ja mida nad ei kontrolli ja mis ei mõjuta neid. ma ei saa sest lihtsalt aru.

kui kärenid ja inimesed LOEKS MIDA ma kirjutan siis saaks nad aru ,et ma ei aja mingit lolli või hullu inimese juttu. a ma ei vaja siit kellegilt miskit. ei tähelepanu. ei arusaamist ei sõprust ei heaks kiitu ei miskit. hell mind poleks siin kui mind ei laimataks ja kui mu inimesi ei laimataks...

olen sellest 666 rääkind vaid. a jah. ma pean minema ja olema ilus. eriline. tark lahe ja tugev. teie mädanege siin ja lämbuge oma viha ja kadeduse kätte ära.
 
Tõlge Mundziku jutust: 03. märts 2024, kl 01.55
Rocki 6-packist töötan 5. kallal…!!! Mees Sa oled ju alkohoolik nii. Esiteks, Rocki joovad alkassid (norm inimesed mekovad ikka mingeid käsitöö-õluteid) ja teiseks 5 tk on ikka liiga palju. See ju kange õll. Kokkuvõte - istun 35-aastaselt ilma naise ja lasteta ülekaalulise pässina ema-isa keldris, libistan 6 õlli õhtuga hinge alla ja mängin oma töö- ja kohustustevabas elus mingeid laste ja noorte arvutimänge. Vahelduseks toksin rasvaste sõrmedega oma tilu-lilul paugu lahti suurerinnaliste porri peale?!

KAS SEE ON ELU, MIDA 35-AASTASELT KESKEALISELT ELADA??

KUI SEE ON UNISTUSTE ELU? SIIS PALJU ÕNNE!

ELA EDASI, AGA ÄRA TEISTELE SELLEST KIRE.

TEISI FOORUMI INIMESI SEE EI HUVITA ÜLDSE!!
 
Ropp Raivo 03. märts 2024, kl 02.04
Loen teksti ja tekkis küsimus - koolis kiusati? Mingi põdur nõrguke olid wä? Siin foorumis kiitled, et võid kõigile nahapeale anda… Miks siis koolis ei andnud ja lasid kiusata? Ei ole siis ikka nii tugev võitleja? Jutt ja teod ei lähe ju kokku. Või kuidas seda seletad? Kui ei seleta, jääd väga häbisse ja oled kahtlemata praalija
 
rooma tagasi oma isanda tagumikku ja siis kivialla raivo see ärplemine ei sobi sulle väga. 03. märts 2024, kl 07.05
Loen teksti ja tekkis küsimus - koolis kiusati? pole sinu asi ja ei ole relevantMingi põdur nõrguke olid wä? sinuga võrreldes olen mike tyson. sest mina ei pea kellegi ees koogutama või kummardama . erinevalt sinust.


Siin foorumis kiitled, et võid kõigile nahapeale anda… Miks siis koolis ei andnud ja lasid kiusata?

ma ei ole enam see inimene kes olin koolis. ma olen tugevam kui siis. isegi koolis olen kaklusi võitnud. selle asi on enesekaitse. ma soovin näha kas sinusugused netihiirod ka päriselt miskit suudavad . ehk teisisõnu see ei ole kiitlemine.


Ei ole siis ikka nii tugev võitleja? juba vastasin vist sellele

Jutt ja teod ei lähe ju kokku. juba vastasin sellele.

Või kuidas seda seletad? oeh juba vastasin sellele


Kui ei seleta, jääd väga häbisse ja oled kahtlemata praalija juba vastasin sellele ja sa ei saa asjadest aru. ainus praalija oled sina oma pedoifilist isandatega. seega ära hüppa ja kõvata . mine poe tagumiku oma isandatele ja lase neil endale näkku sülitada ja end mõnitada. see on asi milles sa hea oled. see ärplemine ei sobi sulle. kas mäletad aega kui sa siin foorumis mind dodgesid.... vanad head ajad ju....
 
lollile autistist kärenile kes IKKA ASJADEST aru ei saa 03. märts 2024, kl 07.07
KAS SEE ON ELU, MIDA 35-AASTASELT KESKEALISELT ELADA?? pole keskealine

KUI SEE ON UNISTUSTE ELU? SIIS PALJU ÕNNE! minu unistuste elu jah sinu ja su mitte sõprade oma ehk ei

ELA EDASI, AGA ÄRA TEISTELE SELLEST KIRE. sinu sõbrad ei lase mul ja teistel elada seega ma olen sunnitud seda tegema. .kui sinu mitte sõbrad võivad kireda võin seda ka mina. ma võin ju uhke olla oma saavutuste üle.

TEISI FOORUMI INIMESI SEE EI HUVITA ÜLDSE!! kas ma olen seda küsind kas neid huvitab või ei. mind ka ei huvita mida ksikud kes seda foorumit kaitsta ei julge arvavad ja mis neid huvitab või ei. munzik ei ole mu nimi.. punkt
 
ropp raivo sa oled sündind loll. mine poe oma pedofiilist isandatele tagumikku. lase end alla neelata ja välja sülitada 03. märts 2024, kl 07.25
õpi hoolega vrdja keelt ja väldi mind foorumis. seda sa oskasid hästi teha. see vastu haukumine ei tule välja sul väga eriti . tea oma kohti ja juuri. kiusu ohvrid ei ole nõrgad. a sa liiga loll ,et seda teada . ma ei ole see kes olin koolis. ma olin koolis jah kiusu ohver aga lõpus hakkasin vastu ja ka edukalt. ilmselt ma ei ole 20 või nii aastat hiljem sama inimene. ma olin algul peksu kott ja hakkasin võitluskunste õppima ja hakkasin end kaitsma. ning sellest sai eluaegne kirg. see on asi millest sa vrd aru ei saaks ilmselt. ma ei kiitle ega hoople ,et saan sellele ja tollele peksa anda. ma olen enesekindel ja usun oma oskustesse. see on asi mis sind ja su isandaid tigedaks teeb.

see pole hooplemine ja kiitlemine kui ma soovin näha ,et kas sina ja su isandad päris elus on ka sama kõvad mehed kui siin foorumis. ning su isandad on ka mind ähvardand. nii laiaks litsuda ja karistada asjade eest mida ma pole teind. seega olen öelnud üht ja teist vastu. kas tead mis on selle asja nimi troppp taivo. enesekaitse- õpi see sõna hästi pähe kui su madal ajupotensiaal lubab. a eks mõnita kiusamis ohvreid ja pea neid nõrkadeks ja las su isandad mõnitavad rubeli ohvreid. karma teeb teid maatasa varem või hiljem . ja mul on esirea iste sellele showle kui see juhtub. olen teid hoiatand kui jamate vale inimesega siis ei lõpe see teile hästi. ei päästa teid teie anonüümsus ega keegi ega miski. ma ei pea vale inimese all end silmas. see pärast te oleteki anonüümsed sest teate mis saaks kui te ei oleks.

sinu ja minu ja su peremeeste vahe on see e,t ma ei pea koogutama ja kummardama kellegi ees ja pugema. ja ma ei pea ka end peitma kellegi eest..... sama ei sa sinu ja su peremeeste kohta öelda.
 
see et 04. märts 2024, kl 02.31
kes need isandad ja peremehed sul on? elad mentaalselt veel kusagil keskajal?
sul on ikka katus nii ära sõitnud, et sa ei jaga ka, millisel sajandil elad.
tegelt on traagiline see, et külakolkas lollakasse perre sündinud vaimse puudega isend jääbki selliseks mudakonnaks, kes üritab mulksuda, aga ise ka ei tea, milleks.
 
loe mis foorumis toimub tee uurimistööd 06. märts 2024, kl 07.09
ei hakka su rumalale kommentaarile vastama. küsi oma mitte sõpradelt mitte minult. bye bye,
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!