Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
konksu tomi poolt heaks kiidetud postitus
 
paks orikas gaming 29. märts 2024, kl 17.08
tere mina olengi see paks orikas ja muidusööja ja maksumaksja raha eest muidusööja ja paksude mõttetute ratastoolis istuvate ja vanematega elavate jalutute 40 aastate esindaja. ma olen see kõige suurim orika orikas ja ratastoolis istuja. ma vahel osalen ka ratastooli muda rallil. ja olen olnud edukas . mul on 69 kultmedalit ka. täna ma announcin paks orika gamingu. mängime kõiki mänge ja istoprotsentja alvaro viilver on ka also starring nagu. ja kothyrrr kah.

ma olen ka suur kuulus mega kuulus kunstnik ja laulja ja ma kirjutan kõik filmisenaaariumid ära ja ma teen ka brättt kolme ja ma teen ka iphone kolme ja kõik teen ära. kõik suurte rindade naiste porri peale teeen ka kõik käepeod ära kõik teen ära . apsull kõik teen ära ahhahahahahahhahahahahahhahahahhaaahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaahhaahaaaaaaahhahahahahahahahahhahhahaha

tätte karantiiii.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!