Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Tugev kallistus!!!!
 
Tiina 18. september 2002, kl 15.59
Kas see nyyd selle teema alla käib,aga paremat ei olnud.Lugu selline,et olen oma eelmisest mehest juba aasta lahus!Selle ajajooksul kordagi kohtunud ei ole.Nyyd siis see hetk saabus..ootamatult sattusime kokku...tema oli oma naisega...naine istus autos mees nähes mind könetas mind ja hyppas kaela...kallistus oli kyll nii tugev..lahti ka ei lasknud..no..mina olin ysna kylm.Kysimus selles..kas tänapäeval ongi see kallistamine moes vöi miks ta nii tegi?Kas ta vöis automaatselt tegutseda!Kas te oskate kommenteerida?Tänan!Kena päeva jätku!
 
Karamell 18. september 2002, kl 16.06
No ilmselt oli tal siiralt hea meel ja tegutses hetkeemotsiooni ajel.Kena päeva sullegi
 
Valge Tiiger 18. september 2002, kl 16.07
Ajas sind segadusse, jah?:-)
Ju sa oled talle siis kallis. Kui tugev ja pikk kallistus, siis ilmselt väga kallis. Selleks, et midagi rohkemat välja lugeda, tuleks tema pilk ka arvesse võtta..
Kena päeva sullegi!
 
murel 18. september 2002, kl 16.15
aga äkki tahtis teist naist armukadedaks teha
 
Tiina 18. september 2002, kl 16.32
Ajas jah segadusse:)Aga samas mida ma mötlen seda ka kohe ytlen.Kysisin kellega ta koos on ja ta vastas nii yksköikselt tydrukuga!Köige hullem ongi see kui sulle jäävad lahtised otsad ja sa ei suuda neid kokku viia! Aitäh,Karamell ja Tiiger!
 
massa 18. september 2002, kl 16.41
Inimesed reageerivad sellistes olukordades vahel ennastki üllatades, kuid kindlasti ei tee nad midagi vastu tahtmist.
 
Pinchu 18. september 2002, kl 18.22
Oleneb ju ka sellest kes algatas lahkumineku. Kui see tuli sinu poolt, siis on arusaadav et tema tahab ehk tagasi seda mis oli. Mul kah eksmees yritas hirmsasti kaisutada igakord kui kokku saime (lahkumineku algatus tuli minu poolt). Mina olin aga tõrges..ja olen siiani. Kui aga lahkuminek oli mõlemapoolne või temapoolne siis eriti viimase korral jääb selline kaisutamine tiba arusaamatuks.
 
Tiina 18. september 2002, kl 18.23
nujah tema poolt!
 
massa 19. september 2002, kl 08.46
Ju on pikapeale aru saanud mille maha jättis. Oh mehed!
 
Feliks 19. september 2002, kl 09.01
hmmmm...maz ka kallistan oma eksi...ka oma kasa nähes...mis ses kummalist on?
On meil ju kangi väga hää old ja et mis ma siis nüüd peaks silmad kinni panema ja tast mitte välja tegema? Et meil kõik ei laabunud nii nagutollal tahtsime, on kurb küll aga mis sest meenutada - ikka seda positiivset:)
Noh jah te nüüd kohe küsite, et kuda kaasa selle vaatab? Heasti vaatab..tema võtab mu ekside teenena seda, et ma sihuke olen nagu olen - talle sobiv:)
 
mina ise 20. september 2002, kl 14.58
ei jookse see inime iseenda eest ära, kuigi lahutus ekslikult võib sellena näida! Samad lahendamata probleemid on igal pool ees, kuni need lõpuks ära lahendad!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!