Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
mummuk
 
egiptus 19. september 2002, kl 11.26
huvitav, miks foorumis seniajani ei ole reisimisele pühendatud rubriiki? seepärast peangi küsimuse hea kogemuse all esitama.

sügisel on plaanis sharm el sheiki puhkama minna. kuna ei ole varem soojal maal käinud, siis tunnen end veidi ebakindlalt. kes on käinud - jagage arvamusi, häid ja halbu kogemusi, et oleksin natukenegi ette valmistunud. ette tänades!!!!
 
mirr 19. september 2002, kl 11.38
käisin aprillis, mulle meeldis nuweibas rohkem kui sharm el sheigis, kui tahad rahu, vaikust, siis on nuweiba parem koht, kui sulle meeldivad rahvamassid ja energiline ööelu, siis on sharm selleks sobiv. ilus ja mõnus on muidugi mõlemas kohas. soovitaks kindlasti kaamelisafarit ja snorgeldamispaketti!
 
kristiina 19. september 2002, kl 11.55
Enne peaks hoolikalt uurima kuhu minna tahad, sharm el sheik on täiesti uus linn, ehitatud ainult turistidele. Seal pole vaatamisväärsusi ega ajalugu ega midagi.
 
Hummu 19. september 2002, kl 13.12
Reisinet ju on. Vaata delfi.ee esimeselt lehelt seal paremat kätt on reisinet.
 
yyy 19. september 2002, kl 16.32
Mõlemast kuurordist tehakse reise püramiidide juurde ja Cairosse. Kui ainult nädalaks minna, siis on ehk väsitav, aga kahe nädala jooksul saab niiviisi ka kultuurireisi. Minge tingimata sfinksi juurde lasershowle, see on vaimustav - ja üleüldse on Egiptus vaimustav!
 
reisimees 20. september 2002, kl 14.53
sharm on tore koht, ainult aasta alguses näiteks tuuline ja õhtud suisa külmad. Rand ja merepõhi kivised, ujuma saab minna merre ehitatud basseini, nii et summdi sisse ja ei mingit vees jalutamist. Koralle ka ei tohtivat riigist välja viia.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!