Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
töö
 
keerutis 21. september 2002, kl 14.25
Sain hiljuti meeldiva kogemuse osaliseks, kui ülemus, kes muidu selline ussitaja ja klassivahede tegija, minu kohta teiste kuuldes (ja minu enda kuuldes ütles), et ma tragi töötaja olen. Tähendab, et saab aru küll, kui väärt alluv ma ikka olen ja tunneb ehk hirmugi, et mind mujale tööle ära võidakse meelitada :)
 
tööandja 21. september 2002, kl 18.29
Selline suhtumine!?Et tunneb ehk hirmugi!?
Nii "väärt" töötaja võix tõesti mujale minna!
 
Valge Tiiger 21. september 2002, kl 18.57
Tööandja- ära ole vastik!
Keerutis- sinu pärast on küll hea meel! Nii hea on teada, et sind hinnatakse, kas pole?:-)
 
Lonni 21. september 2002, kl 20.40
Lihtne - ütle vahest mõni tunnustav sõna ja kõik on rahul. Aga tegelt seda ei kasutata. Nagu kahju oleks.
 
m. 22. september 2002, kl 08.45
tööandjale:teie,teie firmad ja maailm!Meie,alluvad olema teie jaoks nagu koerakari.Lõppude lõpuks meie olemasolu tõttu teie firmade eksisteerimine võimalik ongi ju.Ise te enamused ei oskagi seda tööd,mida teie firma "müüb".Kas üks hea sõna meile on liig?Häbematu!
 
tööandja 24. september 2002, kl 09.19
to m: ära liialda, ei sõltu meie firmade eksisteerimine teie olemasolu tõttu!Samas, kui poleks "meie" firmasid, poleks ka "teie" töökohti!Aga firma loojatel on midagi ka kupli all, et üldse oma firma lõi!
Seda tööd, mida Minu firma müüb, oskangi ainult mina teha ideaalselt,kui teada soovid.
Ja tunnustavast sõnast, kiitusest ning usaldusest koosnebki Minu firma töötajate suhe.Ilma sellise suhtumiseta ei kujuta firmas inimsuhteid ette!
 
Liizu 24. september 2002, kl 11.01
to tööandja: tundub, et sinu nõmedas firmas on töötajatel tõsiselt raske olla - ainult sina arvad teisiti ja ega sinu vaesed töötajad ei julge sulle seda ju öelda, kui neile midagi ei meeldi.
Ja võibolla saadki sa varsti tõestada, et sinu firmakese olemasolu ei sõltu töötajatest - et sa saad oma äri edukalt teha ka ilma töömesilasteta ja üksi...
 
lipelgas 25. september 2002, kl 11.18
to tööandja:

sul käib see kiitmine ka ilmselt nii: sa oled selline tolgus ja puupea, et täitsa ime kuidas sa selle pisiasja suutsid rahuldavalt ära teha.
 
tööandja 25. september 2002, kl 11.19
Liižu:lollike, mul on perefirma!
IRW
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!