Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Hawaii Express
 
Kats 22. september 2002, kl 13.22
Et Halva kogemuse rubriigis keegi Hawaii nõmedate reklaamide kohta sõna võttis, tahaksin ikka poe enda poolt paar hääd sõna kah öelda. Olen ise juba paar aastat Pirita Hawaiis käinud, sealt endale ratta ostnud ja mitmele sõbrale ka. Müüjad - konsultandid on kompetentsed, hindadega annab tingida, rattaostul saad asjalikke nõuandeid ja proovisõitu kah teha. Lisaks on reklaamis öeldud, et aasta jooksul pärast ostmist on ratta hooldus tasuta - mina ostsin oma ratta sealt üle 3 aasta tagasi, käin ikka muudkui hoolduses ja raha ei taha selle eest keegi. Hästi positiivne koht.
 
Dauph 22. september 2002, kl 13.56
aga natuke.... rõvedat tunnet ei ole nende rattaga sõita või :)
 
Kats 22. september 2002, kl 14.04
Pole ausalt öeldes reklaamidele lihtsalt eriti tähelepanu pööranud. Muudki mille pärast põdeda ja üldse on elu liiga lühike ja ilus, et ennast tühistest asjadest loksutada lasta :)
 
Liizi 23. september 2002, kl 15.45
Käisin just ratta rallil sõitmas,enne sõitu tahtsin veel ratta yle kontrollida, et kas kummid täis ja kõik vidinad korralikult kinnitatud. Olin arvestanud ka sellega et kui neil oma tiim seal sõidab et siis kõigil kiire ja nn väljaspool arvestust sõitjatelt võetakse hoolduse eest ka mingi tasu (seda enam et garantii läbi juba ammu). Ometi leidus seal kena teenindaja kes mu ratta tasuta yle vaatas, esiratta (mis transpordiga seoses oli veidi viltu alla pandud tuttava poolt) õieti sättis ja kummid parajalt täis lasi.Sõites tõesti mingeid probleeme ette ei tulnud,nii et aitäh neile.
 
kkk 28. september 2002, kl 13.19
Mis mõttes saab hinda tingida?
 
Potsataja 28. september 2002, kl 17.01
Mina tunnen Hawaii Expressi rohkem reisikorralduse külje pealt ning pean ausalt ütlema, et kõik need 5-6 korda, mis ma nendega suusatamas olen käinud, on olnud fantastiliselt hästi organiseeritud reisid. Ja tingida annab ka, kui nägu vähegi tuttav on seal...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!