Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Forellipüük
 
ylenna 25. september 2002, kl 11.01
Pühapäeval ilus ilm,sõitsime perega huvi pärast Pärnu mnt.-l asuvasse "Forellipüük"i.Koht kena, ilus palkmaja, lauad väljas ja muidugi põhiline - forellidest kubisev tiik.
Esimest korda püüdsime raha eest kala, aga ikkagi oli nii põnev, kui 2,9kg purakas otsa tuli!
Kalad puhastati kohapeal ära ja valmistati vastavalt soovile, meie lasime ühe soolata ja teise suitsetada.Fantastiline maitse!!Lihtsalt jube head!
Soovitan kindlasti seal korra käia, huvitav, eriti kui ootamatud külalised tulevad ja kuskil suitsuses baaris ei taha konutada!
 
spets 25. september 2002, kl 15.22
Muuseas väga mõnus koht on ka Loksa tee ääres Kotka forell- seal ei ole suure tee ääres, jõgi voolab ümber selle kompleksi, pubi on olemas, ühesõnaga mõnus koht. (omanikud on küll made in USSR, aga viisakas ja kena teenindamine)
 
Bart 25. september 2002, kl 17.40
Muidu on mõnus, aga kallivõitu. Tuleb selline 5-6 kg purakas otsa, maksad nii et silm sinine.
 
Pinchu 25. september 2002, kl 18.05
Me käisime ka möödunu suvi kalatalus Härjanurmes (kuskil lõunapool). Vääga hea oli.
 
Lonni 25. september 2002, kl 19.31
sellises paigas sai üks sünnipäev ära peetud. Seda muidugi märksa suvisemal ajal. Aga kala oli tore püüda ja siis natuke oodata ja ongi valmis. Vahva kogemus :-)
 
Lizz 26. september 2002, kl 08.35
Kõige fanatastilisem forellipüük on Karilatsi kalakasvatuses, Põlva kandis, seal on tõesti korralikult vaeva nähtud miljöö loomisel. Seda on võimatu kirjeldada, tuleb oma silmaga näha.
 
tolerant 26. september 2002, kl 10.31
Pärnu mnt-l ääres olev forellipüük on tõesti tore, puhas ja ilus. aga peale kotka frelli külastamist tekkis küll kerge jälestus - kempsud haisvad urkad kuhu lapsega küll jalga ei tõsta, toidu toob lauda mustade kätega umbkeelne mees. umbkeelsus on teistegi teenindajate puhul probleemiks.
 
Minake 26. september 2002, kl 15.43
Kõik sellised kohad on mõnusad, aga see "kalapüük" nüüd küll püügielamust ei anna - viskad paar korda ja juba otsas. See tunne pole tõeline püügirõõm.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!