Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Maret
 
Tai 02. oktoober 2002, kl 15.21
Tere!

Plaanime minna talvel Taisse, Phuketisse pulmareisile. Kes on käinud, mida arvate? Mida võiks kindlasti vaadata?
 
? 02. oktoober 2002, kl 18.55
Oleks hea meelega isegi huvitatud variandist, mis väga rahakotis ei tuulutaks, mitte just pulmareisiks aga Phuket oli ka just sihikul
 
K 03. oktoober 2002, kl 10.59
Phuketis ei ole käinud, aga aprillis käisime mehega Bangkokis ja Pattayas. Päris palju templeid on seal igal pool + käisime krokodillifarmis kust sai isegi krokodillikonservi kaasa ostetud (mis läks kogu oma mahus kassile), elevantidega käisime sõitmas (halva ilmaga ei soovita minna, sattusime äikesetormi kätte kus 3 inimest said laksaka (oli õnnelik õnnetus, keegi kõvasti viga ei saand, aga shokk oli paras). Tuleb ettevaatlik olla igasugu sõbralike inimestega tänaval, kes tahavad juttu rääkima hakata.. tegelikult tahavad nad teid poodidesse kiskuda kust nad ise mingeid boonuseid iga turisti eest saavad. Sama on ka tuk-tuk'i juhid (kolmerattalised lahtised taksod).. saime ühe käest pea et sõimata, et 5 minutit poes ei püsinud, kuna ta jäi mingist kupongist ilma.. ning tahtis meid kohe kusagile järgmisse poodi viia. pakkusime talle raha, peaasi, et meid poodidesse ei veaks, aga ta pold nõus.. nii et lõpuks astusime lihtsalt minema ja andsime aint algul kokkulepitud summa talle.
aga sellegipoolest oli super super puhkus :) ja võimalik, et läheme mingi aeg jälle tagasi.. võimalik, et siis ka Phuketisse :)
 
miiu 03. oktoober 2002, kl 11.10
Phuket on veidike rahulikum koht, kuid mulle meeldis...kui tahtsid ööelu, siis sõitsime Pattayale. Phuketi lähedal on väga ilusad ja puhtad rannad, mida Bangkokis ja Pattayas ei ole. Võtke kindlasti mopeed ja minge ümbrust avastama..ise leidsime sellise ranna, mis on 15.a.olnud selline nagu ta on oma metsiku loodusega...lihtsalt super.
Kindlasti käige sukeldumas, veealune maailm on ilus.
Käige söömas kohalikes kohtades, mitte suurtes restoranides...saate tõelise elamuse...praegugi meenuvad hõrgutavad road.
Kui tingida viitsid, võid leida superoste.

Pattayat ja Bangkoki ei soovita..liiga must, rahvarohke jne.
 
K 03. oktoober 2002, kl 12.04
seda küll, et süüa tuleks kohalikes kohtades :) toidud palju maitsvamad kui turistidele suunatud restoranides :)
 
maret 03. oktoober 2002, kl 15.59
To miiu:
Aitäh soovituste eest. Tahaks ainult teada, kas Phuketis ööelu siis üldse ei toimu? Kui suur on Phuketi ja Pataya vahemaa? Mis transpordiga tasuks sõita?
Sukeldumine tundub küll hästi huvitav. Kas te olite sellega eelnevalt ka tegelenud või oli see esmakordne. Kuidas hinnad on?

Ootan väga vastust.
 
miiu 04. oktoober 2002, kl 15.48
To: Maret

Phuket on jah võrdlemisi vaikne, muidugi on seal mõningad pubid kus siis pidutsetakse, kuid ööklubisid, norm.striptiisibaare jms. ei ole...suurema lärmi nautimiseks tuleks ikkagi Pattayale minna, ahjaa minge kindlasti transvestiitide showd vaatama ja saate täieliku üllatuse/imetluse osaliseks...
Vahemaa oli minu mäletamist mööda taxoga ca 15-20min, sest öösel piduriietes mopeediga ei sõida..taxo hinda tuleb kindlasti tingida, sest alguses väänavad sellise kirve, et silme eest must, kuid lõpuks sõidad ikka ca 30 EEK Pattayale.
Päeval võtke kindlasti mopeed (ca 100-150 EEK päev) ja avastage ümbrust.
Imelised on ka väikesed saared Phuketi lähedal...tõeline paradiis, selleks korraldatakse laevareise, kuid kõige parem on sellise saare juures sukelduda.
Soovitan soojalt ka nö.Tai massaazi, mida siis mutikesed lausa rannas teevad, pärast on ikka ütlemata hea olla..loomulikult ekstreemsemad variandid on nö.kehaga tehtav massaaz jne. Sularaha tuleb kaasa võtta, sest paljudes kohtades kaardiga maksta ei saa.

Igatahes meie saime küll unustamatu reisikogemuse
 
miiu 04. oktoober 2002, kl 15.59
To Maret:

sry, unustasin sukeldumise...

Isiklikult mina tegin nii:
Teooria + sukeldumine basseinis - selle eksami tegin Eestis, Krutovi juures, oli vist Sebak sukeld.keskus, kuid õpetaja on Eesti parim ja kogenenuim. Hind oli ca 4000EEK.

Nõue on, et enne kui saad sukeldujaks, peab tegema 2 avamere sukeldumist ja mina tegin need Tais..pean ütlema, et ei kahetse, sest esimene kogemus või mulje on väga määrav, kas sukeldumine sulle meeldib või mitte. Kaasa peab võtma kehtiva tervisetõendi ja tõendi selle kohta, et oled teooria ja basseini Eestis juba teinud.
Juhendamine inglise keeles, soovitan soojalt teooria pähe õppida, sest ega pikalt midagi ei seletata, kohe balloonid selga ja põhja, kus siis hakkad näitama seda mida sa Eestis basseinis juba nö. teinud oled.
Kuid merepõhi on super...
Hind ei olnud vist kõige odavam ka ca 4-5000 EEK, lisaks varustuse rentimine jne.
Olen nüüd aktiivne sukelduja, ükski puhkusereis ei möödu ilma selleta...

Edu
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!