Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
sünnipäevaüllatus
 
lote 04. oktoober 2002, kl 11.01
Mehel on homme sünnipäev.. tahaksin teda kuidagi eriliselt üllatada...oskad midagi huvitavat soovitada?
Mõningad sellised takistused on, et me elame linnast väljas ja läheme õhtul koos autoga koju..seega on suht keeruline midagi erilist osta ja koju orgunnida.. isegi lillede koju sebimisega on probleeme..kui tahan seda salaja teha et hommikul üllatus ikka oleks..
Olete kunagi seloises situatsioonis olnud.. või oskate siis midagi teistsusgust omapärast soovitada?
 
mutt 04. oktoober 2002, kl 11.48
mine hommikul varem metsa vms maja lähedal ja korja ise lilli mi leidub või ilusad oksi, rohelist,tee selline kimbuke :)
 
kurikala 04. oktoober 2002, kl 12.31
lillede asemel suursuur kimp õhupalle :-)
üldjuhul on meis igaühes natuke last veel peidus.
 
Käklin 04. oktoober 2002, kl 12.32
homme on ju laupäev, seega ilmselt ei pea tööle minema. yllata teda iseendaga. mehed ei ytle kunagi võrgutavast ja meelast seksist ära, pane veel midagi ilusat ja seksikat selga ja mehel seisab see yllatus kauem meeles kui mingi põllu pealt korjatud malts. edu!
 
massa 04. oktoober 2002, kl 12.44
No ei saa enam metsast lilli,. ka parema tahtmise juures ja roheline oks hakkab ka defitsiidiks saama. Ja mis - hommikul varem metsa. Kui näiteks mina peaks enne mehe tööleminemist metsast läbi minema siis, kahjuks küll, ei näe ma seal midagi - vägagi pime on ju hommikul juba.
Aga te ei peagi ju koju sõitma sel sünnipäeva päeval kui juhuslikult töölt tulete koos - helista kusagile lähedalolevasse kõrtsi, Pub´i ja reserveeri väikene lauake (maini ka et erilisem - küünal...). Mingi variandi ikka leiad. Õnne teile!
 
vip 05. oktoober 2002, kl 12.21
muidugi korja oksi ja siis niuhti üle palja @!#$:))) üllatus missugune:))))
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!