Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Vööras naine!
 
Kerly 05. oktoober 2002, kl 18.38
Asi selline,et läksin oma noormehega lahku-viimase öhutusel.Oli söjaväes ja lihtsalt heast peast leidis et mind ei ole enam vaja-kuigi köik enne suurepärane oli!Nii..minu vend aga suhtleb temaga edasi ja noormees käib tihti meil kodus ja mitte yksi..oma neiuga!Minul on alati nii juhtunud et mind ei ole..nädalalöppudel enamasti kodus..seetöttu ei satu kokku!Aga miks ta tuleb vööra neiuga minu juurde..ta ju ei tea kas ma olen kodus vöi mitte!Möni meesterahvas vöiks nöu anda..miks te nii käitute?Kas te ei arva,et see on mulle valus-ei ole ju sellest terve igavik möödas..mingi pool aastat!Ilusat laupäeva!
 
pips 05. oktoober 2002, kl 18.41
minu arust näitab noormees oma käitumisega seda, kui madalalaubaline ta on. Hoian pöialt, et Sul edasi kõik hästi kulgeks. Kena laupäeva õhtut Sullegi
 
Delya 05. oktoober 2002, kl 20.46
Kolm varianti! 1)Kas ta töesti ei saa aru mida ta teeb ja kellega läheb! 2)tahab näha sinu reaktsiooni! 3)Tahab näidata et on kellegiga seotud,et yhesönaga näitab "toodet" mida ta on endale soetanud! Meestest ei saa mina mitte kunagi aru!Nagu ytleb yks vanasöna"Ära pyyagi mehest aru saada,elad kauem" Ole tubli!
 
pasta 05. oktoober 2002, kl 23.17
Aga mille üle siis kurdad, kui "Hea kogemuse" rubriiki loo panid? Iseenesest intrigeeriv muidugi, hakkasin kohe huviga lugema, et mis puhul üks võõras naine siis hea kogemus on. :)
Tunnen kaasa, aga ole rõõmus, et sellest mühakast lahti said. Kui Su vend oleks asjalik kutt, siis oleks tema kohus sellele mühkamile selgeks teha, mis sobib ja mis mitte.
 
nõutu 06. oktoober 2002, kl 19.22
a ma ei saa küll pihta, mis jura siin aetakse? Kui on lahku mindud ja lahku jäädud, siis kumbki tahab ju edasi elada, ja miks ta peaks endale seadma mingeid lolle piiranguid? Kui see on loomulik suhtlus Sinu vennaga, mida kuradit Sa siis hädaldad?
 
BB 06. oktoober 2002, kl 19.27
Täna jumalat, et sellisest tundetust tüükast lahti said!
Ehk annaks öelda vennale, et sulle ei meeldi need külaskäigud.
Igal probleemil on lahendus.
 
Lonni 06. oktoober 2002, kl 21.25
mehed on kohati (ma kordan -kohati, et mõni jälle liiga tundlikuks ei läheks) väga ebadiskreetsed. minu arvates oleks loomulik, et see kutt sinu käest küsiks, kas sul on selle vastu midagi, et ta uuega teil käib. aga noh - ta ei tule ju selle pealegi, ega?
ja muidugi vend. kui on õige vend, siis oleks tõesti elementaarne, et ta sinu eest välja astuks. aga kas ta teab üldse, et sulle see asi ei meeldi? ja kuidas on sul endal suhted vennaga?
suurimad ebakõlad tekivad just sellest, et ei räägita asjadest, ainult mõeldakse. aga ega teine ei näe ju sinu sisse! tee suu lahti ja ütle, mida sa tunned ja kuidas suhtud.
edu sulle. ja ole tubli!!! :D
 
x 07. oktoober 2002, kl 09.05
sinu poolt oleks stiilne käitumine, kui näitaksid välja, et see sulle kuidagi korda ei lähe: käigu kellega tahab, sul pohhui! Kas on mõtet kogu ilmale näidata, kuiväga sa selle tüübi järele niutsud?
 
erit 07. oktoober 2002, kl 12.56
Ma olen nii aru saanud, et mees ei pea sellist käitumist solvamiseks. Ta lihtsalt tuleb oma sõbra (su venna) juurde oma tibiga ja ta ei mõtle sellega midagi halba otseselt. Mu meelest (noortel) meestel ongi tihtipeale taktitunnet vähe, nad ei mõtle nii nagu naised, et oi, äkki teen kellelegi haiget või solvan, neil teistmoodi mõttemaailm ju.
 
tiiu talutütrekene 13. oktoober 2002, kl 17.08
Sain su jutust aru, et ta käib su venna juures. Mis sa hädaldad? Kas vend peab oma sõpru sinu maitse järgi valima või?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!