Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Soome mehed
 
A 12. oktoober 2002, kl 13.35
Meie kylalistemajas ööbis 10 soome meest; vaid yhe öö; tegelesin nendega nii õhtul kui hommikul (st võtmed, arved, hommikusöögid), siis saime juba ysna); nii neil kui minul oli enam-vähem sama huumorisoon; nalja ja naerda sai palju; yks lubas saata mulle kastitäie raamatuid; iga teine kallistas yhe mõnusa karupoja kallistuse lahkudes; yks mees tunnistas, et ma läksin talle sydamesse:)
Järeldus: kõik sommid pole sellised, et tulevad Eestisse vaid bailaama.... Leidub ka mõnusaid ja sõbralikke:)))
 
liina 12. oktoober 2002, kl 20.22
aga yli vähe - hotellis töötades olen täheldanud.
 
Lonni 13. oktoober 2002, kl 14.28
eks leidub igasuguseid. aga kogemus ööklubis näitas selgelt: kui ütled soomlasele "ei" - mõni isegi vabandas, ütled eestlasele ei - sain ühe korra sõimata, mõned istusid ikka kõrvale ja alustasid "keele kõrva ajamist", rahumeelseid oli 1/10
 
k 13. oktoober 2002, kl 20.42
Pole kõik sommid hullud midagi. On ka vikse, viisakaid ja komplimentide pildujaid. Eesti mehed mõned ikka hoopis matsimad.Ka saksa meestega suheldes jääb tunne, et nad naisterahvasse ikka lugupidamisega suhtuvad. Ja viisakad on ka.
 
mees 24. oktoober 2002, kl 14.49
äletan kui elasin mõned kuud 90 alguse poole kesk-soomes vahetusõpilasena sellises korralike inimeste peres siis pereisa ütles, et kui ta eestis käib (no nii kord paari aasta peale), et räägib siin aint inglise keeles, kuna esimesel korral sai täieliku shoki kaasmaalasi vaadates ja muidugi ka eestlastest kui suu lahti tegi. Hiljem inglise keeles suheldes on aint positiivsed kogemused inimesel!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!