Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
Õhtu Londonis
 
Kertu 25. oktoober 2002, kl 18.05
Lähen aastavahetusel viieks päevaks Londonisse. Äkki on kellegil häid soovitusi, kus tasub süüa või kus on mõni huvitav clubi või pubi. Või üldse, mida huvitavat on kellegil Londonis teha olnud.
 
sips 26. oktoober 2002, kl 17.25
Kui raha on üle, mine Cesarisse.
 
Kertu 31. oktoober 2002, kl 11.56
Kas siis tõesti pole keegi peale Teigra hiljuti Londonis käinud?
 
toepoolest 31. oktoober 2002, kl 15.58
No TOESTI ei ole kohe uldse Londonis käinud.
 
kea 04. november 2002, kl 22.23
London on huvitavaid kohti täis. Niimoodi ette planeerides ei ole mina kunagi seal käinud ja parem ei lähegi. Kui sul eriti raha pole, siis ei maksa sinna tükkida, aga kui on, siis anna ainult tuld. Tõtt-öelda kadestan sind, sest tahaks nii kangesti ise jälle Londonisse, aga näe minul pole praegu lihtsalt säästusid, et ennast seal hästi tunda. Hotellidest soovitaks Vanderbildt'i. See asub Kensingtonis. Sihuke vanaaegne ja armas ja hästi hubase fuajeega. Eht-inglise. Pole just kallis kah. Ja sealt välja astudes võid võtta suuna ükskõik kuhu poole ja ikka on äge. Pubide otsa võid ennast vigaseks komistada. Neid on igal nurgal. Ainult et ei tea, kas aastavahetuseks sinna hotelli kohti on. Vast on. Jõulud on hullem aeg. Siis tormab kogu kaader igalt poolt Inglismaalt ka Londonisse, et Harrodsis jõuluoste sooritada ja noobli rohelise kilekotiga kodu poole suunduda. Need inimesed ummistavad ka hotellid ära. Aga muidu tavalisel aastaajal soovitaks majutuse siit broneerimata jätta ja lennujaamast otsida üles see koht, kus soodushindadega majutusi saab (Heathrows on see koht kohe seal, kus hakkad alla metroosse minema). Victoria vaksalist saab ka selliseid odavaid hotellikohti ja hotellid ise on jumala head (Vanderbildt'i saab ka), ainult hinnad hotelli leti omast kuskil poole odavamad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!