Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
õmblusmasin
 
EK 29. oktoober 2002, kl 18.35
Oskab keegi soovitada head õmblusamasinat ostmiseks? Vaatan ja uurin ja ... ei jõua otsusele. Pole just profimasinat vaja. aga kvaliteedi ja hinna suhe on kyll tähtis.
 
Maria 30. oktoober 2002, kl 11.18
Kasutan u. kaks aastat Brother - 5030; 17 erinevat õmblust, nööbi õmblemine, nööpaugu tegemine. Töökindel ja mugav. Olen väga rahul, maksis ca 3400.- krooni
 
Liizi 30. oktoober 2002, kl 11.49
Heal masinal peaks lisaks tavapärastele õmblusprogrammidele ja nööpaugu tegijale kindlasti olema ka ooverlokk,sest muidu on hargenema kippuvatest materjalidest yldse võimatu midagi õmmelda. Hinna poolest sellised masinad vist veidi kallimad.
 
tydruk 30. oktoober 2002, kl 13.33
overlokk kallim kyll, aga koos tavalise õmblusmasinaga pole veel kohanud??? kas midagi kahe silma vahele jäänud??? Mõtlesin kyll overlokile, aga kuna tavaline sik-sak ajab kah hargnemisemure minema, siis ei raatsi eriti. Huvitab just, kumba eelistada, Husqvarna või Brother???
 
massa 30. oktoober 2002, kl 15.04
Kasutan juba oma kolm aastat Brother´it ja vägggga rahul. Minu masinal oli vist 21 erinevat piste variant ja palju muudki. Overlokk on sellise firma oma, nagu Fapico. Ka rahul.
 
Sippsikk 30. oktoober 2002, kl 16.39
Üks veike soovitus. - Kui valite masinat, veenduge, et kõiki operatsioone oleks võimalikult mugav ja käepärane teha . Ise läksin alt oma Brotheriga, palju võimalusi aga raske käsitleda. Kahju, et enne poes masina taha ei istunud, igatahes minu vana Poola Radomiga võrrelda ei anna.
 
nyy 30. oktoober 2002, kl 16.42
Oo täpselt kümnesse teema! Olen viimase kuu jooksul käinud uurimas igasugu õmblusmasinaid. Lõpuks ostsime ära Brother Star 50 (oli vist nii). Tal oli nn kodune overlokk, erinavaid elastseid õmblusi, mõned tikandid, ei vaja õlitamist, automaatne nööpauk, kõva kaas (mulle ei meeldi selline riidest kotike, mis osadel peal käib), poolimisel lülitub nõel automaatselt välja...
ohh ei teagi kohe, mis veel. Kristiines oli soodushinnaga, muidu oleks liiga kallis olnud. Husqvarnat ei ole oleks sellise raha eest sama head saanud. Kuid - seda pead arvestama, et odavamad on kõik kokku pandud Tais või Hiinas sõltumata kaubamärgist. Samas ei ole mõtet paari tuhandet juurde maksta ainult selle eest, et õmblusmasin oleks kokku pandud nt Sveitsis.
 
mooni 30. oktoober 2002, kl 19.53
Kõige parem õmblusmasin on Husgvarna, endal on ja tõesti hea masin! Ta on suhteliselt kallis võrreldes teistega, aga oma hinda väärt.Kui huvitab mine Mustamäe teele Elektroluxi poodi ja lase ensale seletada, seal on tädike, kes näitab õmblusi ja saab ise proovida!
 
lipelgas 30. oktoober 2002, kl 20.34
husqvarna on tõesti hea, kasutan ise u 7 aastat. aga nad on nüüd ära kolinud pärnu mnt-le, umbes abakhani poe vastas.
 
mooni 31. oktoober 2002, kl 13.05
ooo, ostsin kaks aastat tagasi, ei teadnudki, aitäh lipelgas!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!