Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Hea kogemus
uusaasta Prahas?
 
Pipi 30. oktoober 2002, kl 16.40
Mõtlesime mehega uut aastat seekord kusagil mujal vastu võtta kui Tallinnas. Silma jäi Gondvana Reiside ja Ritareiside 6-päevased bussireisid Prahasse. Kas keegi on nende firmade kaudu bussireisidel käinud? Kuidas bussid on, kuidas üldse kogu reisikorraldus on?
 
Mari 30. oktoober 2002, kl 18.40
Korralik.Käisin Ungaris.
 
Pipi 31. oktoober 2002, kl 09.06
Kummaga käisid, kas Gondvana Reiside või Ritareisidega?
 
kass 01. november 2002, kl 13.27
võtsime uut aastat vastu Prahas(millennium). olen siiani vasikavaimustuses ilutulestikust, suurepärasest söömaajast ja loomulikult õllelainetest, mis üle pea käisid. inimesi oli miljon, kõik tänavatel laulsid, tantsisid ja olid vapustavalt sõbralikud:))) soovitan soojalt!
 
kea 04. november 2002, kl 22.07
Olen sattunud ka Prahasse reisima sellise bussiga, millega iga natukese aja tagant midagi juhtus. Nimelt Eestist lahkudes tankis ta Enge bensiinijaamas mingit kahtlast kütust, mis ära kippus külmuma. Ja siis oli veel Tatrates selline asi, et pidurid kadusid äkki ära. Täielik hitskukk. Kuna aga reisiseltskond oli tore, siis ei lasknud me sellest tujul langeda. Mis reisifirma nimi oli, ei mäleta. Asus see aga Kadaka teel seal, kus Tallinna Autobussikoondis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!